23 september 2018

Favorites / Lingerie


Lingerie is voor velen maar gewoon praktisch. Want ja, wie ziet het nou? Misschien een paar keer in de slaapkamer met je vriend. Of tijdens een sleepover met je vriendinnen. Lingerie wordt erg onderschat. Veel vrouwen dragen de verkeerde bh-maat (wist je trouwens dat je in je leven gemiddeld zes verschillende bh-maten zal dragen). Daarnaast wordt er maar wat uit de ladekast gepakt. Het resultaat: een knal gele slip met een blauw/rode bh. Past niet echt bij elkaar. Het is niet zo dat ik elke dag een perfect lingerie setje aan heb, maar ik besteed er de laatste tijd wel veel aandacht aan. In dit artikel mijn favorieten van dit moment. Kijk je mee?

1. BH met kant - LASCANA
2. Kanten slip - LASCANA
3. String - Love Stories
4. Groene bralette - Hunkemöller
5. Bralette met sterren - Love Stories
6. Kanten body - LASCANA
7. MAC lipstick - Douglas

Nog een feitje: wanneer vrouwen een mooi, passend setje aan hebben, voelen zij zich veel zelfverzekerder en staan ze prettiger voor een groep. Probeer het maar eens. Je voelt echt een verschil. Dit betekent dus dat je niet altijd mooie lingerie aan hoeft te doen voor je partner, maar ook gewoon voor jezelf! En daarnaast mag het ook gezien worden. Het is allemaal niet meer zo preuts. Bh bandjes worden mooi versierd met kant en steentjes. Leuk met een oversized trui bijvoorbeeld. Of een bralette onder een mesh top staat ook heel erg tof! Ik vind het altijd een uitdaging om lingerie onderdeel te maken van je outfit.

De laatste tijd neig ik vaker naar het rode lingerie. Niet dat hele heldere, maar de wat meer donkere. Richting het paarse. Het setje van LASCANA vind ik dat ook heel mooi, vooral met de achterkant. Op de site vind je nog veel meer mooie bh's! Een body is ook altijd leuk te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een gestreept pak. Het staat dan heel sexy wanneer je daar een body als 'hemdje' onder draagt. 

Hoe denk jij over lingerie?

2 opmerkingen:

  1. hoi leuk artikel.
    de kanten body is het mooiste.
    zitten een body wel fijn.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.