13 september 2018

Outfit / Leopard skirt

Oké, uhm. Nieuwe outfit op mijn blog. Ik ben heel fanatiek bezig op Instagram, maar voor mijn blog heb ik al een tijdje niks meer gedaan. Ik weet niet precies hoe het komt, maar ik zit gewoon veel meer op Instagram, omdat ik merk dat ik daar de meeste engagement uit haal. Toch ben ik begonnen met mijn blog, omdat ik heel erg van schrijven houd. Daarom wil ik het weer oppakken en kijken hoe dat loopt. Ik ga wel zoeken naar de juiste content voor mijn blog. Laat vooral weten wat jij leuk vindt om te lezen, want daar ben ik ook heel benieuwd naar. Maar goed. De outfit. Zomerse outfit, die ik een paar weken geleden maakte. Kijk je mee?


T-shirt, COSTES | Rokje, MY JEWELLERY | Straw bag, SACHA SHOES | Laarsjes, LE BALLON | Sokken, SACHA SHOES | Oorbellen, MY JEWELLERY | Zonnebril, POLETTE

Yes, goed gezien. Mijn garderobe is weer aangevuld met nog een panterprint item. Vind ik helemaal niet erg hoor. Ik denk dat ik nu ongeveer zo'n 30 items in deze print in mijn kast heb hangen. Verslaafd? Jup. Ik combineer neer de rok met een shirtje van Costes. Droeg dit shirt niet heel veel, maar toch weer eens van de stapel gehaald. Hoe leuk zijn trouwens deze laarsjes. Ik deel ze samen met mijn moeder en zusje (strijden). Ik heb nog roze/zwart gestreepte sokken die erboven uitkomen voor een speels effect. Over het algemeen vind ik het wel een speels lookje. LOVE IT.

Wat vind jij van deze outfit? Hoeveel panterprint dingen heb jij in je kast?

3 opmerkingen:

 1. Dat rokje is echt heel erg leuk! Tof dat je weer meer wilt gaan bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, misschien moet je ook video gaan doen? Leuke afwisseling en ook bruikbaar voor instastories...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie outfit.
  het setje kun je de winter misschien met een vestje en maillot dragen.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.