04 augustus 2018

Shop the look / Summer festival

In dit artikel wil ik graag een nieuwe look met je delen. Ik vertel je graag hoe ik bij deze outfit kwam en met welk item ik ben begonnen.  In Nederland is het afgelopen dagen super lekker weer geweest. Daarom vond ik het tijd voor een lekker luchtig zomer lookje. Ook super leuk voor een festival bijvoorbeeld of gewoon een dagje stad! Kijk je met me mee?
1. Zomers jurkje - INVITO
2. Strandhoed - Seafolly via de Bijenkorf
3. Oorbellen - My Jewellery
4. Bamboe tas - My Jewellery
5. Sneakers - Puma via Sportshowroom.nl
6. Nagellak - Douglas

Voor deze outfit begon ik bij de sneakers. Deze komt uit de bekende lijn van Puma Suede. De sneakers heb ik zelf ook! Zo lopen super fijn. Ook is de plateauzool heel fashionable en heeft de sneaker een leuk zomers kleurtje. Voor een festival of dagje stad is deze schoen daarom zeer geschikt. 

Daarna kwam ik deze super leuke jurk tegen. Ik zie ze opeens o-ve-ral. In verschillende kleuren en printjes. Ze zijn helemaal hot, dus zeker een tip voor de vakantie. Het jurkje match ook super goed met de sneakers. Nog een paar accessoires erbij en mijn look is weer helemaal af. 

De grote panterprint oorbellen staan nog op mijn lijstje. Net zoals zo'n leuk zomers jurkje. Op dit moment heb ik eigenlijk helemaal niet zoveel zomer kleren. Ik ben afgelopen weken wel veel in de stad geweest, maar ik kan niet echt slagen. Iemand hier nog tips voor? Geniet in ieder geval van het heerlijke weer!

Wat vind jij van deze ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.