22 juni 2018

New / Summer essentials

Who's ready for summer?! Nog een weekje en dan ben ik (als het goed is) klaar met mijn opleiding! Nog een weekje stress en dan kan ik gaan genieten van een heerlijke zomervakantie! Daarvoor heb ik de nodige summer essentials bij elkaar geshopt. Een bikini, zomer sandalen, fijne sjaal en een stro tas ontbreken dit jaar niet bij mij. Bij elkaar zo op de foto vind ik het een hele fijne combinatie. Alles past zo goed bij elkaar. Een plaatje om naar te kijken, haha. Kijk je mee?

De zwarte sandaaltjes zijn van Sacha. De ronde stro tas trouwens ook. Dit model is zoveel te zien at the moment. I love it :). De tas is als handtas te dragen, maar ook als cross-body bag. Ook is hij ruim genoeg voor bijvoorbeeld mijn camera! Heel fijn.

De bikini is van de Doutzen collectie voor Hunkemöller. Ik vind een witte bikini altijd zo mooi staan, vooral als je al wat verder bent in het bruiningsproces, haha. Samen met de zomerse sjaal is dit een heel fijn lookje voor op vakantie. Maar je zou er ook gewoon een festival outfit mee kunnen maken. Een bikini of badpak wordt tegenwoordig ook gewoon als top gedragen. Met vaak een top of kimono erover dat nog meer dat bohemian gevoel geeft.

Mijn telefoon is trouwens ook een summer essential. Deze gebruik ik natuurlijk om alle mooie momenten vast te leggen en te delen op Instagram. Volg jij me al? Je kunt me vinden onder de naam @loisblog.

Wat zijn jouw favoriete summer essentials?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha. 

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.