28 december 2018

Outfit / Snake pants & cross-body bag

I'm so excited! Het einde van het jaar is bijna in zicht en stiekem kan ik niet wachten tot het nieuwe jaar. 2019 staat voor mij in het teken van reizen. Begin januari ga ik naar Marokko en in februari begin ik aan mijn reis naar Thailand en Bali (alle tips zijn welkom!). Qua voorbereiding heb ik nog niet heel veel gedaan, ik heb nog geen eens een backpack, help! Maar goed, het enthousiasme is er. Ik kan niet wachten. Voordat ik de winter ontsnap, moet ik nog een paar koude winterdagen overleven. Met deze outfit zit ik wel goed. Kijk je mee?

Jas, ZARA | Coltrui, H&M | Cross-body bag, PIECES via OTTO | Snake pants, LOAVIES


Ik was al gek op printjes, maar de laatste tijd draag ik niets anders meer. Dierenprint is mijn favoriet, maar je ziet me ook in legerprint, streepjes, stipjes en ruitjes. Een combi van dit allemaal is voor mij ook niet vreemd. Gelukkig maar, want als we alle fashion magazines moeten geloven, is dat super trending.In deze outfit draag ik mijn nieuwe cross-body bag van Pieces die ik besteld heb bij OTTO. Al een tijdje was ik op zoek naar een compacte vintage look schoudertas. Ik denk dat ik hem heb gevonden. Het is een schattig tasje die je overal mee kan combineren en perfect is om je essentials in op te bergen. Naast Pieces verkoopt OTTO trouwens nog veel meer leuke merken!

Verder draag ik een basis coltrui en jas boven mijn snake pants van Loavies. Eerlijk gezegd moest ik wel even wennen aan dit printje, maar inmiddels ben ik al in het bezit van laarsjes, een broek en een sjaal in deze print.

Wat vinden jullie van deze look? Heb jij leuke plannen voor 2019?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.