26 januari 2021

Interieur | Geurwolkje aroma diffuser

Na bijna twee maanden is mijn studentenkamer nog niet af. Oké, het is wel leefbaar en het ziet er al super gezellig uit, maar nog steeds heb ik een aantal dingen nodig. Ik wacht op een gordijn, ik moet mijn televisie nog ophangen en wil ik heel graag naar de Action voor van die praktische dingen. Maar voor nu ben ik al heel erg blij met het resultaat. Vandaag deel ik dan ook een kleine preview van mijn kamertje. Ik ontving namelijk een aroma diffuser van Geurwolkje. Een wat? Een aroma diffuser is een luchtbevochtiger en geurverspreider in één. Het wordt ook wel aroma vernevelaar of olie diffuser genoemd. Wil je meer weten over de diffuser van Geurwolkje én een preview van mijn studentenkamer zien? Lees dan snel verder!

Het is een nieuwe rage op interieur gebied: de aroma diffuser. Het apparaat, dat tevens een lampje is, verspreid een heerlijke geur en is ook geschikt voor aromatherapie. Ook helpt het de luchtvochtigheid op peil te houden. De aroma diffuser die ik van Geurwolkje heb ontvangen heet de 'Geurwolkje® original Nimbus 2.0 Diffuser 200 ML Licht hout Tevens Nachtlampje!'.  Ik vind hem er super leuk uitzien en past perfect in mijn witte, rustige interieur. De combinatie van hout en wit vind ik er erg rustig uitzien en past eigenlijk wel in elk interieur!
De aroma diffuser kan helpen bij bijvoorbeeld een droge keel, verstopte neus, droge huid en hoofdpijn. Door etherische olie aan het water toe te voegen, verspreid de diffuser ook je favoriete geur. Van Geurwolkje heb ik twee verschillende oliën ontvangen: rozenhout en vanille. Rozenhout heeft een ontspannend en harmoniserend effect op de geest. Dit zorgt voor vermindering van onrust en spanning en ondersteunt het immuunsysteem. Vanille stimuleert juist je humeur en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Dus als je je snel irriteert is dit de geur voor jou ;). 
Je kunt de aroma diffuser overal in huis neerzetten, zolang hij maar op een vlakke en stevige ondergrond staat. In mijn studentenkamer heb ik niet heel veel keus, maar ik heb hem al eens op de eettafel gezet of in mijn 'woonkamer gedeelte' naast de bank. Het lampje geeft verschillende kleuren en dat zorgt voor een gezellige sfeer. Je kunt ervoor kiezen om één kleur te tonen of een kleuroverloop. Die laatste heeft mijn voorkeur. Zo komen alle kleuren langs! Mijn kamer is niet heel groot en hoog, dus ik heb niet zoveel olie nodig. Ik gebruik ongeveer 1 à 2 druppels voor 100 ml water. En dan ruik je de geur al heel erg goed! Heerlijk is het. Ook merk ik aan de lucht dat deze lekker fris aanvoelt.

Ben je nu ook nieuwsgierig en enthousiast geworden naar de aroma diffusers en etherische oliën van Geurwolkje? Met de kortingscode LOÏS10 ontvang je 10% op je gehele bestelling! De code is geldig tot 2 februari. 
1 opmerking:

  1. Ik zie dit steeds vaker voorbij komen, toch meer eens een kijkje nemen ;) Leuke kamer btw!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.