26 maart 2021

Review | Estrid scheermesjes (+ hoe het werkt)

paars scheermesje Estrid

Fun fact: heel veel vrouwen scheren zich met scheermesjes voor mannen. Waarom? De meeste scheermerken richten zich op mannen en zijn ook nog eens veel goedkoper dan scheermesjes voor vrouwen. Estrid brengt daar verandering in! De pastelkleurige scheermesjes zijn niet alleen een eye catcher voor in je badkamer, maar zijn ook nog eens scherper en gladder voor tegen bijna de helft van de prijs van de concurrentie. Op Instagram is Estrid een grote hit, dit moest ik ook proberen. In dit artikel lees je mijn ervaring met de scheermesjes. 

startkit estrid met scheermesje, houder, mesjes en hoesje

Scheermesjes abonnement

Het concept van Estrid is super leuk. Je koopt een startkit voor €9,95 euro in je favoriete kleur. Ik ben voor de kleur Space gegaan. In de startkit zitten de volgende producten:

  • 1 Scheermesje
  • 1 Houder
  • 2 Refills 

Als extra kan je bijvoorbeeld nog een hoesje erbij kopen. Vervolgens kan je kiezen hoe vaak je vier nieuwe mesjes wilt ontvangen: elke maand, elke twee maanden of elke drie maanden. Je neemt dan als het ware een abonnement op de mesjes. Het ligt dus aan jou hoe vaak je jezelf scheert en hoe vaak je dus nieuwe mesjes nodig hebt. 

100% vegan

Estrid is helemaal vegan. Dat houdt in dat alle producten vrij zijn van dierlijke producten. Naast het scheermes, bevat de collectie namelijk ook een vegan verzorgingslijn met shave cream, body lotion en body oil. 

lila scheermesje en roze scheermesje van Estrid


Estrid scheermesjes in houder badkamer


Het gebruik

De scheermesjes zien er natuurlijk super leuk uit, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze ons haarvrij maken. Elk opzetstukje bevat vijf messen en een zachte glijstrip. Mijn haren werden daardoor gemakkelijk en zacht in een beweging verwijderd. Ook geen last van schrale of rode plekjes na het scheren. Ik heb nu een aantal keer met hetzelfde scheermesje geschoren en deze blijft scherp, dus je kunt er best een langere tijd mee doen!

Dankzij de bijgeleverde houder hang je de mesjes op waar jij wilt. Ik heb ze buiten de douche hangen, maar wel binnen handbereik. Het ziet er toch super cute uit deze twee kleurtjes naast elkaar?!

review van scheermesjes estrid
scheermesje estrid review in hoesje

Het resultaat

Al met al ben ik positief verrast door Estrid. Ik vind dat de producten een luxe uitstraling hebben, maar toch betaalbaar zijn. Zeker onder mijn studievriendinnen zijn de scheermesjes populair. Met al die leuke kleurtjes wil je ze eigenlijk allemaal sparen (tip voor als je in een meidenhuis woont!). Het scheermes maakt je haarvrij, zonder stoppels en je neemt hem overal gemakkelijk mee naar toe met het hoesje. Geen wegwerpmesjes meer voor mij.

Ben jij bekend met Estrid? Wat zijn jouw ervaringen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.