30 mei 2022

Zomer trend 2022: botergeel is dé kleur van dit seizoen

trendkleur botergeel mode outfits modetrend


Als het aankomt op kleuren, ben ik afgelopen maanden wat selectiever geworden. Normaal gesproken werden in de zomer de vrolijke kleurtjes en verschillende prints weer uit de kast getrokken. Afgelopen jaar heb ik de kleur beige helemaal ontdekt. Mijn garderobe kleurde niet alleen all natural, ook qua interieur viel mijn smaak op de rustige teint. Nu de zon weer schijnt wil ik mijn kleurpalet wel weer iets uitbreiden. Zo heb ik al wat roze, paarse en blauwe items aangeschaft. Maar voor iedereen die net als ik toch dicht het vertrouwde beige wil blijven, heb ik goed nieuws. Botergeel is dé kleurtrend van de zomer van 2022. Ik verzamelde alvast de mooiste outfits om je te inspireren met deze zomerse kleur. Kijk je mee?

Botergeel: trendkleur van 2022

De kleur botelgeel is vrolijk en en fris. Een perfecte kleur voor de zomer. Geel is natuurlijk ook de kleur van de zon, bloemen en andere gezellige dingen in het leven. Vorig jaar zagen we tijdens Fashion Week al veel beige en lichtgeel onder de naam butter yellow, als verwijzing naar een pakje boter. In Nederland is botergeel toch iets meer een rijkere tint geel. Ach ja, het komt in ieder geval het dichts in de buurt van mijn go to kleur beige. 

Zo draag jij de kleur botergeel in jouw outfits

Hoe combineer je die kleur geel nu eigenlijk en welke kleding moet je in het geel aanschaffen? Zelf heb ik een botergele oversized blouse van NA-KD. Deze draag ik open over een witte top met een straight leg jeans. Wil je het helemaal makkelijk hebben? Ga dan voor een botergeel jurkje met eventueel een leuke, vrolijke bloemenprint. Een paar gele of beige hakjes erbij en je bent klaar voor een schattige picknick in het park. Is jouw stijl iets stoerder? Tegenwoordig is het ook heel hip om een tof joggingspak te dragen als je de deur uit gaat. Om helemaal trendy te blijven kies je natuurlijk voor een botergeel trainingspak. Leuk met hoge witte sokken en beige sneakers. Ben je meer van de details en heb je nog een festival gepland staan? Gekleurde brillen zijn ontzettend populair, dus flaneer dit festivalseizoen met een vrolijke gele zonnebril of een gezellige gele vissershoed.

Geel is natuurlijk ook een hele fijne kleur om andere kleuren mee te combineren. Denk aan geel met paars, geel met groen of geel met roze. Color blocking is dit seizoen ook helemaal hot. Dus mix en match met je favoriete kleuren en je outfit is helemaal klaar voor de trends van deze zomer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.