31 mei 2022

Lijsten en posters van Desenio aan de muur

Posters van Desenio in lijsten aan de muur. Fotoposters met rustige aardetinten.

Voor iedereen die denkt "ik ben zo klaar met mijn interieur", heb ik de oplossing. Vaak genoeg ben ik helemaal klaar met mijn interieurstijl en wil ik mijn hele inboedel weer aanpakken. Maar voor een andere sfeer in huis hoef je echt niet alle meubels te vervangen. Begin gewoon met het wisselen van bepaalde items, zoals accessoires en schilderijen. In de winter houd ik altijd van warme en neutrale kleuren. Als de zon weer tevoorschijn komt, wordt dat allemaal te saai en vervang ik alle basic accessoires voor kleurrijke parels. Denk aan groene kandelaars, paarsje koffiekopjes, een geel dekbedovertrek of posters met een vrolijke print. Op die manier creëer je een hele andere sfeer in huis, zonder dat het je al te veel geld kost. Onlangs verwisselde ik mijn posters aan de muur van Desenio. Kijk je mee (aan het einde van het artikel deel ik een Desenio kortingscode!)?

Twee Desenio posters in lijsten op een fotoplank. Poster met citroenen en poster van espresso martini.
Toen ik in mijn huidige kamer kwam wonen, koos ik voor rustige posters aan de muur. Vorig jaar zomer verwisselde ik die met kleurrijke exemplaren, met voornamelijk paarse tinten. Terug de winter in haalde ik mijn 'winterse posters' weer uit de kast. Nu heb ik de posters weer omgeruild. Bij Desenio koos ik dit keer niet voor kleur en heftige prints, maar ben ik voor foto's gegaan met natuurlijke kleuren en elementen. Zo zie je in deze reeks hout en keramiek voorbij komen, maar ook sinaasappels, perziken en citroenen. Ook kan ik wegdromen in een mooie poster van Portugal of genieten van een heerlijke Espresso Martini. 

sfeerimpressie rustige woonkamer met kast, bank en posters van desenio.


In mijn woonkamer gedeelte heb ik de posters van Desenio aan de muur hangen. De posters zitten in witte, gouden en houten lijsten. De combinatie van deze kleuren en materialen vind ik perfect passen bij de foto's in de lijsten. Boven mijn koffietafel heb ik twee lijsten staan op een fotoplank. Die Espresso Martini is een knipoog naar de koffietafel. Al het fruit op de posters geeft alsnog wat kleur toe, maar wel op een natuurlijke manier. De posters geven mij - ondanks de rustige en natuurlijke kleuren - een zomers en vrij gevoel. Hier word ik ontspannen van. En dat is immers wat een huis moet doen ;). 

Ben jij ook toe aan wat verandering in je woonkamer, slaapkamer, keuken of hal? Je shopt de posters van Desenio nu met 40% korting! Gebruik hiervoor de code Lois40 tijdens het afrekenen (geldig tot en met 4 juni, niet geldig op selection posters). 

desenio fotoposters aan de muur, vaas met nepbloemen, champagneglazen en leesboek
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.