17 augustus 2022

Inspiratie | Summer night outfits

De zomer is in volle gang. Ik geniet echt van dit warme weer, mij hoor je echt niet klagen als de temperaturen oplopen tot boven de 30 graden. Misschien komt het omdat ik in de zomer jarig ben. Begin augustus heb ik de mijlpaal van 25 jaar bereikt. Wel eventjes een momentje om bij stil te staan. Ik heb het heel gezellig gevierd met al mijn vriendinnen bij een super leuke bar in Nijmegen. Het was echt de perfecte zomeravond: een zacht briesje, wijn, borrelplanken en de zon die langzaam onderging. Deze zomeravonden koester ik het meest. Ik had een zomerjurk aan van Loavies met groene hakken van Vero Moda. Maar wat draag je normaal op een zomeravond, wanneer het overdag boven de 30 graden is, maar het 's avonds toch weer afkoelt? Check deze post voor inspiratie voor zomeravond outfits. Wanneer je de hele dag van de hete zon geniet, kan het toch best weer fris aanvoelen wanneer 's avonds de zon verdwijnt. Zo kan je het onverwachts toch snel koud krijgen wanneer je er niet juist op bent gekleed. Maar hoe doe je dat? Je kan moeilijk een koffer meenemen met verschillende outfits voor verschillende temperaturen. Dus hoe kleed je je praktisch, zodat je zowel overdag als 's avonds er op ent op bij loopt, zonder te veel te zweten en te koukleumen. 

Allereerst is linnen een hele fijne stof voor de zomer. Linnen jurkjes die luchtig zitten zijn perfect voor een warme zomerdag. Maar ook een linnen short met een hempje zijn ideaal. 's Avonds pak je er een matched linnen (oversized) blouse bij en je zomeravond outfit is compleet. Ook leuk voor een warme zomeravond: een (satijnen) rok of jurk met daarover een trui. Truien worden namelijk niet alleen in de winter gedragen, ook tijdens een nachtelijke strandwandeling of bij het bqq'en op de camping is een warme trui erg chill. Wanneer je je het net wel of net niet nodig hebt, knoop je je trui om je schouders, zodat je toch nog blote armen hebt, maar wel dat extra beetje warmte. 

Een trui, blazer of vest mogen daarom niet ontbreken in je koffer. Overal kan het afkoelen of gaan regenen en dan is het heel erg fijn als je jezelf op een fashionable manier warm kunt houden. Je hebt genoeg dunne truien, deze zijn dan ook perfect voor warme zomeravonden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.