07 november 2022

Inspiratie | Zo draag je een bodysuit als top



Inmiddels is iedereen er wel bekend mee: een lingerie bodysuit. Zo'n body bedekt het bovenlichaam, je kan het vergelijken met een romper of badpak. Naast een lingerie body, bestaan er tegenwoordig ook bodysuit tops, bodysuit T-shirts en bodysuit blouses. Ideaal voor de koudere dagen, omdat je zeker weet dat de stof niet omhoog kruipt. We zien dat de lingerie body steeds vaker in ons dagelijks leven terug te zien is. Niet alleen domineren ze de catwalk, ook is de bodysuit een favoriet van menig influencer. Ze zijn eigenlijk een basis geworden die thuishoren in iedere kledingkast, omdat ze gedragen kunnen worden met van alles. Denk onder truien, onder doorzichtige jurken of tops, met een jeans of oversized pak. Wil je meer inspiratie en tips hoe je een bodysuit kan combineren met jouw outfit? Lees dan snel verder!


Kanten bodysuit met een oversized pak

Persoonlijk vind ik een kanten body heel mooi met een oversized pak. De combinatie van de vrouwelijke, sexy body samen met het stoere van een groot pak vind ik top. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel je 'bloot' geeft. Draag de blazer open, zodat je meer van de body ziet. Draag de blazer dicht, zodat je alleen bepaalde details van de body ziet. Zo is het bijvoorbeeld ook heel mooi wanneer je een bodysuit draagt met een hogere hals of col. 

T-shirt body met een straight fit jeans

Een andere toffe combinatie is om een body met lange mouwen te combineren met een goede spijkerbroek. Bijvoorbeeld een mom jeans of een straight fit jeans. Een low waisted spijkerbroek worden steeds populairder en samen met een bodysuit creëer je een hele fashionable outfit. Een hip tasje erbij en je bent klaar voor een gezellige borrelavond of feestje. 

Zwarte bodysuit met een leren rok

De combinatie van een (kanten) zwarte body en leer is fabulous. Zeker nu de feestdagen er weer aankomen is dit een zeer geschikte outfit. Draag een zwarte body bovenop een kort, leer rokje. Hoge laarzen eronder en een blazer of vest erover en je hebt de perfecte party outfit!

Bralettes of korsetten

Naast de bodysuit worden bralettes en korsetten ook steeds vaker gedragen als top. Deze kunnen gewoon op dezelfde manier als een body worden gecombineerd. Check dan ook zeker eens de Hunkemöller winkel mocht je nog op zoek zijn naar een outfit voor de feestdagen ;). 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.