24 maart 2022

Trend | Een body combineren met je party outfit

Eindelijk kunnen we weer losgaan met onze outfits. Nu alle feestjes weer doorgaan en uitgaansgelegenheden hun deuren weer geopend hebben, is het voor ons weer tijd om ons best te doen voor een leuke outfit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best wel weer moeilijk vond om afgelopen weekend weer iets feestelijks aan te trekken. Waar ik met een zebraprint topje nog wel mee weg kwam op een verjaardag, is dat in een club toch anders. De nieuwste trend op het gebied van partylooks en feestoutfits? Combineer je bodysuit met een mooi pak, blazer, jeans of blouse en je bent party ready!


De bovenstaande body's zijn van LASCANA. Neem zeker even een kijkje mocht je nog op zoek zijn naar een mooie body. Hieronder vind je de links naar de body's.



    4. Jette Joop Body

Een body als top dus. Het klinkt misschien een beetje ongebruikelijk om je lingerie volop als onderdeel van je outfit te maken, maar ja, waarom ook niet. Een bodysuit is een super mooi item en het is zonde om deze alleen ónder je outfit te dragen. Draag daarom een mooie, zwarte body met een jeans en een oversized blazer. Doordat je de (kanten) body draagt met iets oversized, maakt dat de look gelijk een stuk minder heftig en draagbaarder. Om het minder casual te laten lijken en juist iets chiquer, combineer je een body met een mooi pak. Bijvoorbeeld allemaal in één kleur. Denk - nu de lente er weer aan komt - aan schattige pasteltinten. 

Ook een losvallende blouse is goed te combineren met een body. Laat de bovenste knoopjes van een satijnen blouse open, zodat de body goed te zien is. Je kan hier zelf mee spelen! Ook met de type body kan je alle kanten op. Ga je voor een meer sexy body met veel kanten details? Of voor een gesloten body met beugels? Ga je voor een basic zwarte body of eentje in kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.