22 april 2021

Outfits | Mijn Instagram looks (apr 2021)
De laatste keer dat ik mijn outfits deelde was alweer in oktober vorig jaar. Grappig dat ik deze blog ooit ben begonnen om mijn dagelijks outfits te delen. Dat doe ik nog steeds, maar wel op Instagram. Het blijft leuk om steeds verder naar beneden te scrollen en te zien dat mijn stijl elke keer best snel veranderd. De laatste keer dat ik een skinny jeans op mijn Insta voorbij zag komen was wel even geleden. Vandaag heb ik weer acht leuke looks die ik de laatste tijd veel gedragen heb. Kijk je mee? Oh ja, ben je nou fan van deze outfits en wil je nog meer fashion inspiratie, volg me dan op Instagram @loisblog!

De outfits in deze post zijn perfect voor de lente. De ene dag is het wat frisser dan de andere dag, dus daarom vind ik het fijn om met laagjes te werken. Een leren blazer is nu bijvoorbeeld heel geschikt als jas, maar als de zon begint te schijnen kan dat weer behoorlijk warm worden. Ook zijn jurkjes met lange mouwen en een paar hoge laarzen een ideale combi voor dit seizoen. Draag er in de ochtend nog een lange trenchcoat overeen. Een een leren gilet is niet alleen super trendy, het geeft je verrassend genoeg toch nog net dat beetje warmte. 

Zelf haal ik ook heel veel outfitinspiratie uit andere influencers op Instagram of Pinterest. De outfit op de foto links in de hoek is bijvoorbeeld geïnspireerd op @josefinlavold. Ik zag bij haar een super toffe look. Met een mom jeans, een blauwe croptop en een grote oversized blauw/wit gestreepte blouse. Nou, komt aardig in de buurt, toch? Ik draag mijn blouse normaal gesproken nooit open, maar toen ik dit bij haar zag, wilde ik het ook. En je hebt toch weer een hele andere look dan wanneer je de blouse dicht hebt. 

Ik vind het ook grappig om te zien dat ik de laatste paar maanden ook best veel comfy outfits op mijn Instagram deel, zoals de outfit op de foto rechts bovenin. Het is een super toffe look, maar wel 100% comfy. Het pak is van NA-KD en is heel zacht. Door het tasje maak ik de outfit toch net iets chiquer. Ik denk dat deze look ook heel tof kan zijn met een paar nude sandalen (met hak). 

Nog iets wat me opvalt, weinig dierenprintjes. Oké, die panterprint top van Loavies is wel lekker opvallend. Maar voor de rest zijn de looks vrij rustig en clean. Ik merk dat ik de laatste tijd ook juist van die rustige kleurtjes ga, zoals beige, wit en denim. Zwart draag ik juist wat minder, terwijl dat altijd mijn go-to was. 

Oh ja, de kwaliteit van deze foto's is niet fantastisch, weet ook niet hoe dat komt. Check mijn Insta voor nog meer outfit foto's en fashion inspiratie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.