11 mei 2023

Inspiratie | slippers, loafers en sandalen voor de zomer


Ondertussen zijn we alweer in de maand mei en de eerste warmere dagen laten zich eindelijk zien. Ik kan zelfs zeggen dat ik al een aardig kleurtje heb gekregen in mijn gezicht. Al moet ik eerlijk toegeven dat een paar dagen Venetië daar ook aan heeft bijgedragen.Toch kunnen de zomerschoenen uit de kast worden gehaald. Want een leuk sandaaltje met hak kan met een temperatuurtje van boven de 17 graden prima gedragen worden. Ik probeer nu ook steeds vaker een hakje te dragen naar kantoor en dan combineer ik dat met een nette pantalon of een denim skirt. Op zoek naar meer shoe inspo en hoe je dit combineert met een leuke outfit? Lees dan snel verder. 


Sandalen

Wanneer de lente dan echt begint, is het eerste wat ik doe mijn winterse boots omruilen voor een paar sandalen. Vorige zomer liep ik bijna elke dag op platform sandalen, echt van die typische  - beetje lompe - sandalen met een hoge zool. Stond echt geweldig bij elke outfit, ik zag ze super veel voorbij komen bij Scandinavische fashion influencers. Plus, ik had ze het in zwart én beige, de perfecte kleuren die bij iedere outfit passen. 

Sandalen met hak

Sandalen met hak is ook iets waar ik wel een aantal paar van in mijn kast heb staan. Hierbij vind ik het juist leuk om juist voor verschillende, vrolijke kleurtjes te gaan. Zo heb ik fel roze en groene hakken. Staat leuk bij een zomers jurkje, maar het pimpt bijvoorbeeld ook je zakelijke, zwarte outfit op. Mijn groene sandalen met hak combineer ik graag met een zwarte pantalon en een blazer. Roze staat dan weer heel tof bij een witte jeans. 

Loafers

Zomerschoenen die zowel fashionable als voor kantoor kunnen worden gebruikt, zijn wat mij betreft loafers. Je kan voor de klassieke, leren loafer gaan, die super tof staan onder een pantalon (met of zonder sokje). Suède loafers zijn nog meer zomers en vind ik super cute bij een linnen jurkje of linnen broek. Ik zie nu een super leuke outfit voor me, waarbij iemand een beige bikini topje boven een witte, linnen broek draagt met daaronder beige, suède loafers. 

Slippers

De laatste zomerschoen die niet in jouw kast mag ontbreken, zijn natuurlijk slippers. Slippers met gevlochten bandjes vind ik heel schattig. Een mooie, lange en wijde jurk past hier helemaal bij! Met een tasje en een zonnebril maak je de outfit meteen af. Maar ook de wat stoerdere slippers met gespen en leren bandjes zijn super makkelijk om te stijlen. Een lange, strakke jurk met een oversized blazer vind ik hier perfect bij. Een grote zonnebril en you are ready to go!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.