30 juni 2017

Favorites / ASOS

De sale is alweer even aan de gang en dat heeft twee voordelen. 1. Alle zomerkleding is nu lekker goedkoop, dus voordat je op vakantie gaat, kan je nog heel veel leuke dingen scoren. 2. De nieuwe collectie ligt ook in de winkel en dat maakt me hebberig. Aangezien het in Nederland op dit moment niet heel lekker zomer weer is, verlang ik stiekem ook wel naar een stoere trui en straight jeans. Vandaag laat ik mijn favoriete items zien van ASOS. Grotendeels nieuw en wat sale. Kijk je mee?

Blouse met ruffles - €133,78
Vintage straight jeans - €43,24
Trui met tekst - €8,11 (sale!)
Gingham rokje - €37,84
Spijkerbroekje - €24,32
Panterprint jurkje - €54,05
Adidas trui - €81,08
T-shirt dress - €29,73

Deze week heb ik zelf nog wat leuke items geshopt bij de H&M en Bershka, onder andere een playsuit van panterprint uit de sale. Het jurkje in deze zelfde print die ik op ASOS vond, is ook heel erg leuk. Het model is heel festival-achtig, dus leuk met stoere boots en een hoedje. Het rokje met de welbekende gingham print vind ik ook geweldig. Echt een perfect rokje voor op vakantie. Bij mijn favoriete artikelen zitten ook twee truien. Op het moment van typen, komt de regen met bakken uit de lucht vallen. Met een lekkere trui op de bank zitten, klinkt dus niet verkeerd. 

Ben jij ook zo gek op ASOS? Dan vind je kortingen op je favoriete items vast niet erg? Op Deals.be vind je alle kortingen voor verschillende webshops, waaronder ASOS. Maar ook kortingscodes voor de Bijenkorf, Zalando en Omoda zijn er te vinden. Denk aan gratis verzending, extra korting op sale items of 20% korting op alles. Super fijn!

Wat vind jij van mijn favoriete items? Shop jij veel op ASOS?



3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.