28 juni 2017

Outfit / Denim-on-denim (with stripes)

IK HEB ZOMERVAKANTIE! Afgelopen dagen waren even druk (deadlines, vandaar ook even geen artikelen), maar nu kan ik met een gerust hart zeggen dat ik vakantie heb. Volgend jaar ga ik alweer mijn laatste jaar in, spanned. Maar nu eerst genieten van een welverdiende zomer. Mijn vakantie is nog niet geboekt -we gaan voor een last last last minute-, maar ik kijk er nu al naar uit. 
Twee weken terug ben ik naar de opening van Jeans Centre in Den Haag geweest, maar ik een super toffe jeans heb mogen uitkiezen. Ik combineer hem met nog meer denim, kijk je mee naar deze look?

T-shirt, G-STAR via ZALANDO | Jeans, GARCIA via JEANS CENTRE | Spijkerjasje, LOFTY MANNER | Espadrilles, SACHA

De jeans die ik bij Jeans Centre heb uitgekozen is van Garcia Jeans. Een heel bekend en goed spijkerbroeken merk, dus ik ben super blij hiermee. Het is een straight model, iets wat ik nog niet in mijn kast had liggen. Daarnaast vind ik de onderkant heel tof. De voorkant eindigt wat eerder dan de achterkant. Stoer detail!

De spijkerbroek combineer ik met een basic streepjes trui van G-Star. Super leuk die rode letters. Geeft net een extra touch. Verder zijn streepjes nog altijd een favoriet van me. Om de look af te maken, draag ik nog een spijkerjasje, iets wat oversized. Hier ben ik echt dol op. Ik draag hem zo vaak! Mijn panterprint espadrilles geven nog een speelse twist.

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij vaak denim-on-denim?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.