21 juni 2017

New in / Black slides from Monki

Vroeger vond ik deze schoenen zo lelijk, maar tegenwoordig zijn alle slippers die ik zie zo leuk! Deze slippers vond ik al in mijn wishlist van 1,5 week terug en ik heb ze! Deze te gekke slippers kocht ik bij Monki in de winkel. Op de site kan ik ze niet meer vinden, dus ik denk dat ze helaas zijn uitverkocht :(. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik ze heb kunnen scoren en ook nog eens voor een heel fijn prijsje. Ik vertel je er meer over. Lees je mee?


De slippers zitten zo lekker! Ik denk dat ik ze nooit meer uit doe. Ook zeker voor op vakantie zijn deze slippers ideaal. Er zit een best stevig voetbed in, wat ik persoonlijk echt nodig heb. Teenslippers zijn absoluut niet handig voor mij als ik lange afstanden moet lopen, maar hier kan ik uren op lopen! Je hoeft eigenlijk alleen maar deze schoenen mee te nemen op vakantie, haha (want het zijn natuurlijk ook badslippers!). Voor naar het zwembad zijn ze dus ook geschikt. Zelf voor een avondje uit, want deze slippers kun je ook heel chic combineren met een schattig glitter sokje. 

En zoals ik al schreef, nam ik ze bij de Monki mee voor een hele fijne prijs. De slippers kosten namelijk maar €12,-. Bij de H&M heb ik ook een aantal leuke slides gezien, met fake fur :). Of de slippers van Kendall en Kylie zijn ook heel gaaf.

Wat vind jij van deze slippers? En wat vind je van deze trend?

3 opmerkingen:

 1. Vind ze geweldig! Vond ze vroeger ook nooit mooi maar ik vind deze wel iets grappigs hebben.
  Denk dat ze een hele leuke toevoeging zijn aan je outfit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat zijn ze leuk! Ik vind die fluffy slippers ook zo gaaf he :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.