19 juni 2017

Shop the look / Bloemenjurkje en cowboylaarsjes


Met dit heerlijke weer neig ik altijd naar vrolijke printjes en kleurtjes. Waar ik in de winter bijna altijd te vinden ben in het zwart, kan ik in de zomer heel blij worden van zwierige jurkjes met bijvoorbeeld bloemenprint. En de bloemenprint is hot! Niks oubollig of tuttig. Nope, je bent super hip in een soepjurk met roosjes, haha. Voor deze Shop the look heb ik een heel schattig jurkje van My Jewellery als begin punt genomen. Deze heb ik gecombineerd met cowboylaarsjes, want ja: óók weer in opkomst. Ik vertel je er alles over in dit artikel. Lees je mee?


Zwarte cowboy laarsjes - Sacha
Bikerjack met franjes - Sandro via Bijenkorf
Jurkje met bloemen - My Jewellery
Geborduurde tas - Zara
Kettinkje met muntjes - My Jewelley
Nagellak - Essie via Bol.com
Zonnebril - H&M
Oorbellen - Mostwanted

Het cowboylaarsje dus. Een festival feeling krijg ik ervan. Zeker in combinatie met het leuke jurkje. Maar, ook als je niet naar een festival gaat, is deze look ook hartstikke draagbaar. En als het dan wat frisser wordt, draag je het jasje er over. En omdat ik niet genoeg van bloemen krijg, heb ik ook nog een cross-body bag uitgekozen met geborduurde bloemen. Ook hip. 

Verder wil ik echt zo'n choker-achtige ketting met muntjes. Ik zie ze bij Noor van Queen of Jetlegs heel veel voorbij komen. Echt zo cute! Ook de oorbellen zijn heel schattig. Kortom: ik zou deze outfit zo willen kopiëren naar mijn kledingkast. 

Wat vind jij van deze look? Ben je ook fan van de bloemenprint?

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.