03 juli 2017

Personal / Shop my closet @ United Wardrobe


Een aantal weken geleden maakte ik een account aan op United Wardrobe. Ik had en heb heel veel kleren in mijn kast. En daarbij heb ik ook nog een hoop kleren op zolder liggen. Een maand geleden ging ik alles opruimen. Trek ik dit nog aan of kan ik hier iemand anders blij mee maken? Uiteindelijk ontstonden er twee stapels: een stapel met kleding die ik echt weg moest gooien met kapotte kleding en een stapel met items die verkocht konden worden. Een deel zette ik op United Wardrobe en binnen een uur had ik al twee dingen verkocht. Wie weet zit er ook iets voor jou bij!

Op United Wardrobe kun je tweedehands kleding kopen of je eigen kleding verkopen. Het is heel veilig als je iets koopt, want United Wardrobe zit er als derde partij tussen. De koper betaalt namelijk een aan United Wardrobe en zodra hij/zij het item binnen heeft, wordt het geld vanuit United Wardrobe aan de verkoper overgemaakt. Heel fijn concept!

Zelf verkoop ik van alles. Van broeken en truien tot schoenen en accessoires. Het meeste heb ik wel zelf gedragen, maar er zitten ook items bij die ik nooit heb gedragen, zoals een miskoop of iets wat ik heb gekregen, maar niet paste. Je vind mijn account hier of je typt Lois Blog in de zoekbalk. Als je me volgt, krijg je iedere keer een update wanneer ik iets nieuws plaats. Kijk vooral even of er iets voor je tussen zit!

Ken jij United Wardrobe en heb je zelf ook een account?

4 opmerkingen:

 1. Leuke items verkoop je! :) Ik heb sinds kort ook een account, maar had toevallig vlak daarvoor al veel kleding weggegeven haha ;)

  xx Alex
  (ps. dit is mijn account: https://unitedwardrobe.com/nl/user/448274/closet)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ga zo even je account bekijken. Wanneer ik mijn kast weer ga opschonen wil ik hier zeker gebruik van maken, hoor alleen maar positieve dingen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet binnenkort ook weer eens m'n kast opruimen..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.