05 juli 2017

Outfit / Stay focusedVan nieuwe kleren wordt iedereen blij. Zo ontving ik een paar weken geleden een pakketje van Ivy Revel met o.a. deze super toffe broek. Super fijn voor op vakantie of festivals. De broek is namelijk wijd en daardoor heel luchtig. Daarnaast zit er aan allebei de kanten een hele hoge spleet. Hierdoor loop je eigenlijk gewoon in een korte broek. Eerst vond ik de broek best lastig stylen, maar ik heb best iets leuks bij elkaar gecombineerd. Kijk je mee?

Blouse, GUTS & GUSTO | Broek, IVY REVEL | Sneakers, CALVIN KLEIN (geleend van Carmen) | Horloge, MY JEWELLERY

Deze super cute top heb ik al een jaar en is van Guts & Gusto. Allereerst ben ik groot fan van de kleur. Vorig jaar had ik een soort obsessie met dit blauw en kocht ik bijna alles in deze kleur. Verder vind ik de cut-outs in combinatie met de ruffles heel schattig. De roushes zijn redelijk opvallend, zodat het bloesje lekker opvalt! 

De top heb ik dus gecombineerd met mijn nieuwe broek. Ook een heel opvallend exemplaar. Ik vind het heel fijn dat de broek high waisted is en wijd is. Zit super fijn! Daarnaast maken de verticale  strepen (en de hoge taille) je nog langer! De beide splits zijn wel erg hoog. Je hoeft je geen zorgen te maken dat men je ondergoed zit, want er zit al een wit broekje in de broek zelf. Persoonlijk vind ik dit wel minder mooi, dus ik heb mijn moeder gevraagd of ze de splits aan de bovenkant iets dicht wil naaien. 

Deze broek gaat absoluut mee op vakantie! Ik heb vorige week op twee witte croptops gekocht bij H&M. Een basic en een hele schattige. Die combi lijkt me ook heel mooi. Het resultaat zal je dan op mijn Instagram zien wanneer ik onder de zon en palmbomen poseer :)

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij de broek combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Ivy Revel.

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit, ik vind vooral je top erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De broek is echt heel tof! En inderdaad lekker luchtig :D Ik zou hem denk ik net zo combineren als jij hebt gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, ik dacht eerst dat een rok was, maar wat een leuk ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe broek! En zeker ideaal voor op vakantie :) Ben ook benieuwd naar je andere combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh zo wel je outfit als de muur vraagt gewoon om outfit foto's! Ik ben verliefd op je broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit Lois! Je top is echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.