07 juli 2017

Inspiration / Playsuits for summer

Het ideale zomer item? Als je het aan mij vraagt is dat de playsuit, de korte versie van de jumpsuit. Ze worden ook wel rompers genoemd. Playsuits zijn heel fashionable, lekker luchtig, mega comfortabel en makkelijk te combineren. Je trekt een playsuit heel snel aan en met een paar schoenen en accessoires ben je ready to go. In het artikel van vandaag leg ik je uit waarom je dit item naar elke gelegenheid kan dragen en geef ik je stylingtips! Lees je mee?

Nog een reden waarom de jumpsuit een ideaal item is: hij is voor elke gelegenheid perfect. Draag hem met een hoedje en een paar sneakers voor naar de stad of lange wandeling, met een grote ketting, clutch en hakken voor een night out of diner en met teenslippers en een zonnebril voor een dagje strand. 

Playsuits zijn er echt in alle soorten, met verschillende modellen en printjes. Zo is er de off-shoulder playsuit of een halter playsuit. Playsuits met spaghetti bandjes, lange mouwen, geen mouwen, bloemenprint, geometrische print en geen print. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Het fijne aan jumpsuits vind ik dat er altijd een taille in zit. Vaak is dit een elastiek. Zelf heb ik ook een aantal playsuits in mijn kast liggen. Onlangs heb ik er eentje in panterprint gekocht bij H&M in de sale. Jullie zullen hem snel voorbij zien komen!

Wat vind jij van playsuits? Ben jij er ook zo'n fan van?

Bron, bron, bron, bron, bron bron en bron

4 opmerkingen:

 1. Playsuits zijn zo leuk! Ik vind je inspiratie ook erg mooi, allemaal leuke items!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook heel fijn! Zit altijd in mijn koffer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inspiratiefoto's. Playsuits zien er altijd zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Playsuits zijn echt zo leuk! :D Perfect voor de zomer! :D

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.