10 juli 2017

New in / Phone cases with logo

Roze is toch wel mijn favoriete kleur. Samen in combinatie met wit en grijs/zilver. Dat is ook weer terug te zien op mijn Instagram, slaapkamer en website. Maar ook als je naar de foto hierboven kijkt, zal je mij erin herkennen. In samenwerking met CaseApp mocht ik een aantal telefoonhoesjes ontwerpen. En natuurlijk heb ik weer voor mijn favoriete kleurtjes gekozen. Daarnaast zijn quotes, marmer en palmbomen ook favorieten van me. Daarom ben ik ook super blij met deze mooie hoesjes voor mijn Samsung. Kijk je mee naar mijn zelf ontworpen telefoonhoesjes?


Het eerste telefoonhoesje is licht roze met palmbomen. Die combinatie vind ik al heel tof! Om hem toch nog wat te personaliseren heb ik ervoor gekozen om mijn eigen logo erop te zetten. Geen standaard quote, maar iets persoonlijks. Zo is het hoesje helemaal uniek en past 'ie perfect bij mij. 
Het tweede hoesje heb ik ook gepersonaliseerd met mijn logo. Verder heb ik er nog een doodle bij laten zetten. De combinatie van het marmer en het licht roze vind ik zo cute! Het laatste hoesje is fel roze en staat vol met de bekende tekst van Drake. Dit is een standaard ontwerp van CaseApp

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de hoesjes. Alle drie zijn het hard cases, dus ze zijn niet buigbaar. De hoesjes zijn mat afgewerkt, maar je kan er ook voor een glanzende coating kiezen. Heb jij nog een telefoonhoesje nodig? Met de code LOIS20 krijg je 20% korting in de webshop. 

Wat vind jij van deze drie roze telefoonhoesjes? Houd jij ook van roze?

 

9 opmerkingen:

 1. Ohhh mooi zijn ze! Ik vind vooral de middelste supertof. Echt zo leuk dat je je logo eraan toe hebt gevoegd! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtige hoesjes! Ik vind ze heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke hoesjes! Roze is ook echt mijn libelingskleur en palmbomen vind ik héél leuk!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt super leuk! Vooral die met marble <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn zo leuk! Mooie foto's ook Loïs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, deze zijn echt enorm leuk en mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh mega leuk dat je deze zelf mocht ontwerpen, hoe tof dat het logo van je blog erop staat!? Ze zijn ook gewoon heel leuk geworden! Mijn favoriet is die met de palmbladeren, daar hou ik echt van!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.