18 juli 2017

New in (en win!) / Puma Suede Platform

Ben jij ook zo gek op sneakers? Ze zijn er in zoveel verschillende vormen, modellen, kleuren en stijlen. Voor iedereen zit er wel wat bij, want sneakers kan je bij eigenlijk alles dragen. Jurkjes, shorts, flared pants, rokjes, etc. Deze populaire schoenen draaien al zo lang mee. De winkel en webshop SNEAKERS bestaat dit jaar 20 jaar! Daarom ontving ik deze aller nieuwste Puma's en jij maakt zelf ook nog kans op shoptegoed. Lees snel verder!

Toen ik deze sneakers zag, dacht ik meteen: 'deze zijn te gek!'. Het zijn roze sneakers, met een witte, hoge zool, gemaakt van suede met een satijnen detail. Zo cute! De sneaker heet Suede Platform Satin Pack. Naast de roze kleur, zijn ze er ook nog in het beige en zwart. Toch heeft roze mijn voorkeur, as usual. Lastig te combineren? Nee, hoor. De Puma suede platforms stijl je net zoals alle andere sneakers. Anna Nooshin heeft de roze ook en zij combineert hem bijvoorbeeld met een knal roze rok. Met een mom jeans lijkt het me ook leuk te staan!

Maar, wie jarig is trakteert, dus mag ik namens SNEAKERS €50,- aan shoptegoed weggeven! Houd mijn Instagram in de gaten, want de winactie is daarop te vinden. 

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers? Ben jij ook zo gek op roze?

Dit artikel is in samenwerking met SNEAKERS. 8 opmerkingen:

 1. Oh die zijn heel erg leuk! En vooral de kleur roze <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie ik vind ze enorm gaaf, ik kijk uit naar je winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt super leuk! Ik ga direct even je winactie checken op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Ik vind de beige ook zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze schoenen staan ook nog op mijn wishlist! Of de iets goedkopere versie ervan die wat hogere zolen heeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh, die zijn zo leuk! Ik heb echt nieuwe sneakers nodig. M'n witte sneakers zijn niet zo wit meer *kuch*. Ik ga je Instagram zeker even in de gaten houden haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.