26 juli 2017

Trend / Lilac


Vroeger was lila mijn favoriete kleur. Mijn vriendinnetje en ik wilden alles hetzelfde, dus was ons lievelingsdier een tijger, ons geluksgetal een zeven en onze favoriete kleur lila. In die periode had ik ook een lila/paarse kamer. Te gek vond ik dat. Tien jaar later zie ik mijn favo kleur van toen weer steeds vaker voorbij komen. Dit keer in de mode. Ik moest er stiekem eerst wel aan wennen, maar ik ben weer helemaal om. Afgelopen zondag kocht ik zelfs een glanzende, lila crossbody bag! Daarom bespreek ik vandaag maar al te graag deze nieuwe trend: lilac is back

Lila is best een lastige kleur om te stylen, vooral als het gaat om grote items, zoals een jas, broek of trui. Kleinere items, zoals een tas of sjaaltje, kan je wat makkelijkere combineren. Een lila trui zou ik daarom dragen bij een witte broek, maar het is ook leuk boven een zwart, leren rokje. Helemaal in het lila? Ga dan voor een jumpsuit of een two piece. Zo hoef je er geen andere kledingstukken meer bij te dragen.


Wat ook leuk is, is een lila spaghetti jurkje met daaronder een wit of een streepjes shirt. Vind je lila een mooie kleur en wil je er eerst subtiel aan wennen? Ga dan voor een print waar lila (en andere kleuren) in zit. Of gebruik een sjaaltje of tas in het lila. Ik laat heel snel mijn nieuwe tasje zien. Hier ben ik zo blij mee, dus ik kan niet wachten om hem aan jullie te laten zien!

Wat vind jij deze trend? Houd je van lila?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron en bron.

1 opmerking:

  1. Voor mijn gevoel heb ik deze kleur al lang niet gezien (behalve bij de Monki dan), maar wel erg leuk! En lief!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.