28 juli 2017

Outfit / Skirt with ruches


Eindelijk weer een nieuwe outfitpost! Heb je vakantie en dan alsnog zo weinig tijd om te shooten. Zo jammer, want dat vind ik wel het leukste om te doen. Nog een paar dagen en dan ga ik lekker naar Mallorca. Met dit weer in hier in Nederland kan ik niet wachten om op het Spaanse strand te liggen. Om alvast in de stemming te komen, droeg ik gister deze rok met ruches van Lofty Manner. Dit is echt typisch Spaans, met al die laagjes en het kant. Te leuk! Ik vond de rok best lastig te combineren, maar uiteindelijk ben ik heel blij met het resultaat. Kijk je mee?

Top, NIKKIE | Rok, LOFTY MANNER | Sneakers, SNEAKERS | Crossbody bag, MONKI | Horloge, MY JEWELLERY | Ringen, MELANO

Op deze foto is het motief van de rok wat beter te zien. Het zijn eigenlijk allemaal kanten laagjes, zo cute! Lofty Manner verkoopt deze rok ook in het beige. Omdat de rok zo groot en opvallend is, heb ik voor een simpele top gekozen. Ik vind het belangrijk dat deze strak zit. Ook vind ik het leuk dat je een stukje buik ziet, anders wordt het een beetje degelijk misschien. Dit maakt het veel speelser!

Dit is ook mijn eerste outfitpost met mijn nieuwe kapsel. 1,5 week geleden ben ik naar Cosmo Hairstyling geweest en daar kreeg ik een Touch of Color behandeling en mijn haar werd een stuk korting geknipt. Vooral aan de voorkant zitten er veel laagjes. Ik vind het wel moeilijk om nu mijn haar te stylen. Na de kapper ziet het er allemaal zo perfect uit, maar als je het dat een aantal keer wast, moet je het toch zelf doen. Iemand tips?

Verder draag ik in deze look nog twee nieuwe items. De Puma sneakers kon je al zien in dit New In artikel. Ze lopen echt zo fijn! En het roze kleurtje vind ik ook te gek. Geeft deze zwarte outfit nog een beetje kleur, haha. Het nieuwe tasje van Monki doet dat ook. Ik vertelde er al over in mijn trend artikel over lila. Ik ben er zo zo zo blij mee. Mijn ouders vinden hem niks, maar ik vind hem zo leuk! Er past ook nog eens een hoop in, yay!

Wat vind jij van deze rok met ruches? En van de look in het algemeen?

Dit artikel is in samenwerking met Lofty Manner.

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.