31 juli 2017

Shop the look / Touch of pink

Worden jullie ook zo chagrijnig van het 'zomer' weer in Nederland. Ik kan niet wachten om op vakantie te gaan. In mijn hoofd maak ik al allemaal setjes: playsuits, fleurige broeken, croptops, etc. Het leek mij leuk om zo'n setje met jullie te delen. Dus ik ging op internet zoeken naar vergelijkbare items. Spijkerrokjes vind ik echt super cute. Net zoals een bandana. Die kan je op zoveel manieren dragen. Kijk je mee naar deze Shop The Look?


Spijkerrok - Object
Cross-body bag - Love Moschino
Top - Come Get Fashion
Oorbellen - My Jewelley
Sneakers - Adidas
Bandana - Costes
Lippenstift - Charlotte Tilbury

Deze look ga ik sowieso dragen op vakantie. Perfect voor een cultureel dagje bijvoorbeeld. Goede sneakers zijn daarvoor een must. Ik zou dat echt niet op slippers kunnen. Een cropped (basic) hemdje is ook altijd goed. De knoop maakt hem wat specialer en stoerder. De look vrolijk ik wat op met roze items. Love it! De oorbellen zijn zo leuk! Ik zag ze al op het event van My Jewellery en ik moet ze nu echt hebben. Echt Ibiza-achtig! De Cross-body bag en bandana voegen nog meer kleur toe, zodat je er alsnog helemaal fashionable bij loopt. Nogmaals: ik kan niet wachten. 

Wat vind jij van deze look? Wat draag jij het liefst als je er op uit gaat op vakantie?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele leuke look! Ben verliefd op de lange spijkerrok.
  Super nice!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan echt niet wachten om weer op vakantie te gaan (geen idee wanneer dat dan zou zijn, haha). maar roze blijft zo'n leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.