02 augustus 2017

Outfit / Hearts & tropical prints

Hoe leuk is deze broek? Ik ontving hem van My Jewellery. Heerlijk zomers! Ik heb er ook een bijpassende top bij, maar voor deze look combineer ik hem met nog een nieuw item. Een simpele, maar super leuke top van Monki. Deze bestelde ik via StyleLounge. Dit is een vergelijkingsplatform voor mode en lifestyle producten. In dit artikel vertel ik je er meer over. Kijk je mee naar deze look?

Dit T-shirt is van Monki en heb ik besteld via het vergelijkingsplatform StyleLounge. Op deze site vind je van meer dan 123 webshops kledingitems en accessoires. Ben je op zoek naar een broek van Only? Style Lounge toont je waar je deze voor de beste prijs kunt kopen. Zo heb je altijd de beste prijs. Zie de site als een soort Trivago, alleen dan voor kleding. Heel handig als je het mij vraagt!

T-shirt, MONKI via STYLELOUNGE | Broek, MY JEWELLERY | Sneakers, STEVE MADDEN via SACHA | Zonnebril, POLETTE | Horloge, ZINZI

Ik ben super blij met mijn twee nieuwe items. Het T-shirt is grappig, maar ook heel populair. Je ziet heel veel van dit soort T-shirts. Met hartjes, maar ook met avocado's, schelpen en ananassen. Te leuk, haha! De broek is super fleurig. De strepen geven daarnaast een sportieve twist. Precies waar ik van houd! Deze gaan ook mee op vakantie :)

Wat vind jij van deze look? Ken jij het principe van StyleLounge al?

Dit artikel is in samenwerking met StyleLounge. 9 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.