14 augustus 2017

New in / Paul Hewitt horloge

 Na een kleine twee weken ben ik weer terug op the blog. Mijn vakantie naar Mallorca ging veel te snel voorbij, zoals altijd. We hebben genoten! Ik heb al een aantal foto's gedeeld op mijn Instagram, maar ik heb er nog zo veel. Dus houd vooral mijn Insta in de gaten ;). Op mijn blog begin ik met deze foto's: ik nam mijn nieuwste horloge van Paul Hewitt mee op vakantie en ik wil hem graag met jullie delen. Kijk je met me mee?

Het horloge is heel clean, maar erg elegant. Het heeft een band van mesh en een donker blauw klokje. Ik combineerde hem twee armbanden, zodat de look rustig blijft. Verder droeg ik een wit met blauw gestreepte jurk, past er heel mooi bij! 

Wat vind jij van dit horloge? Houd jij ook van minimalistische horloges? Of eentje die wat meer opvalt?

5 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een beauty! Ik hou inderdaad ook veel van minimalistische horloges <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een onwijs mooi horloge! I do like minimalistische horloges

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig horloge! Ik hou hier ook echt van, heel leuk ook dat ankertje erop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wauw, onwijs mooi! Leuk ook met die armbandjes erbij zo! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.