21 augustus 2017

Personal / Hair treatment Cosmo Hairstyling Den Bosch

De laatste keer dat ik naar de kapper ben geweest is al meer dan een jaar geleden, oops! Toen werd er redelijk wat van mijn haar geknipt (foto). Een maand geleden ging ik dan ook vol enthousiasme naar Cosmo Hairstyling in Den Bosch. Die dag kreeg ik een Touch of Color behandeling en werd mijn haar geknipt. Het resultaat daarvan had ik al op Instagram gezet. Vorige week bezocht ik Cosmo weer om een heleboel highlights te zetten. Het resultaat daarvan zie je op de foto hierboven. Ik laat je graag het proces zien hoe mijn haar er elke keer uitzag met voor en na foto's! Kijk je mee?


Helemaal links zie je mijn haar een maand geleden voordat ik geknipt en gestyled werd. Na meer dan een jaar was mijn haar echt wel toe aan een knipbeurt. Ik koos voor laagjes en er ging een best flink stuk vanaf. Daarna was het tijd voor de Touch of Color behandeling. Ik wilde heel graag wat highlights, dus werden die op de bovenste laag van mijn haar gezet. Daarna kreeg ik nog een Cosmo Touch Up waarin mijn haar prachtig werd gekruld. Het resultaat van die dag zie je op de tweede afbeelding! Ik vond het prachtig!

Op de derde foto zie je hoe mijn haar zat voordat het behandeld werd vorige week. De bovenste highlights zie je nog steeds zitten, maar ik wilde meer! Ook op aanraden van kapster en hair stylist Wendy. Dus toen begon de lange zit. In élke laag van mijn haar werden highlights gezet. Hoe ik dan mijn haar ook zou stylen, de highlights zouden altijd gezien worden. Toen alles was gekleurd, bracht Wendy nog een toner aan, die zorgde dat mijn haar wat koeler werd. Hierdoor kreeg ik ook wat witte/lila-achtige plukjes, wat ik erg tof vind!

Daarna werd mijn haar prachtig geföhnd, ook weer laagje voor laagje, waardoor je echt die celebrity look kreeg. Ik was en ben zo blij met het resultaat! Het ziet er echt prachtig uit!

Hierboven zie je het haar van de zijkant. Op de eerste foto zie je mijn haar na de eerste afspraak met de Touch of Color behandeling en knipbeurt. Op de middelste foto zie je mijn haar voor de behandeling van de tweede afspraak. Het was al weer best gegroeid! De laatste foto is het eindresultaat. Hier zie je ook goed de styling van de föhn. Het is duidelijk anders dan de Touch Up van de eerste afspraak. Beide erg mooi, maar mijn favoriet gaat toch naar de laatste! 

Hier nog een duidelijk before & after foto. Ik ben ontzettend blij met de highlights. Het maakt mijn haar wat minder saai en geeft veel meer diepgang en spanning. Ik heb hele goede tips gekregen om te zorgen dat de kleur helemaal tot zijn recht komt. Bedankt voor alles Wendy! En natuurlijk bedankt Cosmo! Nogmaals: ik vind het prachtig!! 

Wat vind jij van het resultaat? Wat laat jij aan je haar doen als je bij de kapper bent?

Dit artikel is in samenwerking met Cosmo Hairstyling.

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat is je haar prachtig geworden, ik vind de high-lights heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh je haar op het eind is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo wat geeft dit een prachtig effect zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ziet er mooi uit hoor! Ik zie sowieso vaker wat voorbij komen van Cosmo, ik moet er ook maar een keer heen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.