25 augustus 2017

Outfit / Athleisure look
Een hele lange tijd geleden schreef ik over de trend athleisure. Bij deze trend gebruik ik sportkleding in je dagelijkse outfit. Zo zie je bijvoorbeeld vrouwen lunchen in hun joggingsbroek en uitgaan in een sportlegging. De trend wordt alsmaar groter en toen ik afgelopen zondag in de stad was, kwam ik erachter dat mijn -random bij elkaar gepakte- outfit best wat weg had van die trend. Ik droeg sneakers met sportieve sokken en een vest wat ik eigenlijk alleen maar thuis draag. Kijk je mee? 

Er zijn een heleboel items new: allereerst het horloge. Je had hem al voorbij zien kunnen komen op mijn Instagram. Het is een heel mooi horloge met een grijze band en rosé gouden details. Daarbij draag ik ook de nieuwste armbanden van CLUSE, want ja, ze hebben nu ook een eigen sieradenlijn gelanceerd! Met de code LOISBLOG15 krijg je 15% korting op je aankoop. 

Shirt, MONKI via STYLELOUNGE | Vest, RAD | Jeans, MANGO | Sneakers, PUMA via SNEAKERS | Sokjes, MONKI  via STYLELOUNGE| Horloge, CLUSE | Zonnebril, POLETTE 

Verder is ook de zonnebril nieuw. Nou ja, nieuw... Ik heb hem al een tijdje, maar twijfel of hij leuk staat. Ik denk toch dat ik er een te groot hoofd voor heb, haha. Maar hij blijft super cool! Ook de sokjes zijn nieuw. Hierdoor krijgt mijn look echt die sporty vibes. Het zijn van die witte sportsokjes en aan de bovenkant hebben ze twee roze strepen. Past perfect bij mijn roze sneakers :)

Wat vind jij van deze look? Houd jij ook van sportieve items in je outfit?

Dit artikel is in samenwerking met CLUSE. 

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Enne, die zonnebril gewoon dragen hoor, staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de zonnebril nog steeds leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit het staat je goed.
  gewoon dragen wat je zelf leuk vind.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.