13 maart 2017

Outfit / Wear with flare


Yay, de lente komt eraan! Ik heb er zo veel zin in. Bloesem, lammetjes en alles wat er bij komt kijken, heerlijk! In een blogpost van vorige week vertelde ik al dat de kleur roze weer helemaal terug komt. Lekker vel, zoals deze trui! Ik houd ervan. Roze is namelijk een van mijn lievelingskleuren. Deze nieuwe trui is van Loavies. Ik vind hem zo te gek. Ik heb hem nu ongeveer een week en heb hem niet meer uitgedaan. Hij zit heerlijk en ziet er zo leuk uit. Kijk je mee naar de outfitpost?


Trui, LOAVIES | Broek, MANGO | Fishnet panty, STRAATSTIJL | Laarsjes, INVITO | Horloge, ZINZI 


Vorige week donderdag sprak ik weer gezellig af met Carmen. Vier looks hebben we geschoten! Dit was er een van. Doordat de trui best opvallend is, heb ik de rest vrij neutraal gehouden. Een zwarte broek met zwarte laarsjes, maar wel een fishnet panty. Ik heb er eindelijk een. Voorheen droeg ik mijn fishnet socks heel veel, maar een panty variant stond ook nog op mijn wishlist. 


De mouwen van de trui zijn natuurlijk het leukste (en de kleur!). Je kan er ook voor kiezen om de linten van de trui af te halen, zodat het flared effect nog meer is, maar dit vind ik ook heel apart. Echt weer iets nieuws. 


Met deze trui heb ik in ieder geval weer een tof lente item. Tijdens de lente schijnt de zon wel wat vaker dan in de winter, maar het kan nog best fris zijn. Dus deze trui is perfect! Ook leuk met een lichte jeans. 

Wat vind jij van deze look? En van de trui?

13 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.