08 maart 2017

New in / Crossbody velvet pink

De kleuren roze en paars worden dit seizoen weer super trendy, yay! Roze is echt een van mijn lievelingskleuren. Vooral de combinatie met wit en zilver (zoals op mijn kamer) vind ik prachtig. Roze kledingstukken heb ik ook wel, vooral lichte kleuren. Vorige week lanceerde Loavies haar nieuwe spring collectie en daarin zitten ook veel roze items. Ik ontving een knalroze trui (laat ik snel zien) en deze roze crossbody! Ik ben er super blij mee. Het is een echte eyecatcher en super fashionable. Kijk je mee?

Deze roze tas is helemaal van fluweel, ook een grote trend! De combinatie daarvan ziet er erg luxe uit. De tas ziet er daarnaast ook klassiek, maar trendy uit. Op de foto lijkt hij misschien niet heel groot, maar er kan best wel wat in. Hij is namelijk 28 x 17 x 9 cm. In de tas zit ook nog een apart vak met rits. Je vind de tas hier op de webshop van Loavies! 


De velvet crossbody heeft Loavies overigens ook in andere kleuren, maar dit is de nieuwste uit de Spring collectie. Ondanks dat hij roze is, is hij met veel te combineren. Ik heb bijvoorbeeld een heel gaaf band shirt van Guns N Roses waar ik hem mee wil dragen. Ook met een boyfriend jeans of sweaterdress is hij leuk te combineren. Je zult hem in ieder geval nog veel voorbij zien komen. Volg me op Instagram voor de eerste updates! Je kan me vinden onder de naam @loisblog

Wat vind jij van deze roze eyecatcher? En houd jij ook zo van roze?

18 opmerkingen:

 1. O wat een gave tas! Die kleur is echt top en dat fluweel maakt het af: verliefd! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die is echt heel erg leuk! Hij staat al een tijdje hoog op mijn wishlist.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super toffe tas! Alleen vind ik hem net iets te duur met mijn studentenbudget haha. Maar leuk is hij wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opzicht vind ik dat nog wel mee vallen, maar dat ligt er inderdaad maar net aan wat je budget is.

   Verwijderen
 4. Ah hij is zo leuk!! Ik ga gelijk even kijken bij Loavies hihi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk tasje! Ook echt een leuke kleur voor de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah wauw wat een perfect tasje! Zo'n mooi kleurtje, echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.