06 maart 2017

Outfit / Flared pants


De perfecte, zwarte, flared pants had ik tot een week geleden nog niet gevonden. Ik wilde echt een broek en geen jeans. Die zoektocht was wel lastiger dan ik had verwacht. Elke keer was het hem net niet. Toen ik contact had met Straatstijl vertelde ze mij dat ze nu ook flared broeken hebben voor meiden met lange benen, yes! Kijk je mee naar hoe ik hem gecombineerd heb?
 Jacket, LOFTY MANNER | Top, LOFTY MANNER | Flared pants, STRAATSTIJL | Schoenen, DUNGELMANN | Horloge, OLIVIA BURTON | Tasje, COSTES

Het spijkerjasje en de gestreepte top zijn ook nieuw. Ze zijn beide van Lofty Manner, ook een hele leuke webshop. Ik vind de combinatie van de flared pants met een oversized spijkerjasje heel tof. De broek is ook goed te combineren met witte sneakers en een grote bontjas, bijvoorbeeld. Je zult hem in ieder geval nog veel voorbij zien komen. 

Daarnaast ben ik ook blij met de gestreepte top van Lofty Manner. De kleur vond ik eerst wel even wennen, aangezien dit een nieuwe kleur is voor mij. De foto's zijn gemaakt door Carmen. We hebben twee weken geleden afgesproken om te lunchen en om foto's te maken (natuurlijk). Omdat het die dag onwijs slecht weer was (het stormde), hebben we op Arnhem Centraal foto's gemaakt. De locatie vind ik echt super tof!

Met de code LOIS10 krijg je 10% korting op alle items in de webshop van Straatstijl. Dus ben je bijvoorbeeld ook nog op zoek naar een flared pants? Neem dan vooral even een kijkje!

Wat vind jij van deze outfit?12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.