03 maart 2017

Favorites / Streetsyle looks Milan Fashion Week 2017


Op dit moment is de laatste Fashion Week van dit seizoen bezig in Parijs. Ik zie zoveel leuke filmpjes en foto's voorbij komen met de nieuwste trends live vanuit de catwalk. Heel leuk om te zien altijd! Maar ook buiten de catwalk wordt er veel gefotografeerd. Streetstyle is dan echt huge. Er lopen duizenden fotograferen om de coolste looks te fotograferen. Vandaag deel ik mijn favoriete streetstyle outfits van Fashion Week Milan! Kijk je mee?

Stiekem vind ik streetstyle looks nog leuker dan de looks op de catwalk. Wat mij opvalt zijn de 'grote' items: oversized jassen, lange truien, wijde broeken, etc. Het is allemaal erg maximalistisch. Zelf vind ik de puffer jackets heel erg leuk de laatste tijd. En dan ook de oversizede versie. Leuk om te combineren met een skinny jeans en hakken of juist met een mom jeans en sneakers. Op dit moment houd ik de looks van Paris Fashion Week in de gaten. Deze duurt nog tot en met 8 maart. Nog even genieten dus :)

Ben jij fan van Fashion Week? Welke trends zie jij nu al voorbij komen?

Bron en bron

2 opmerkingen:

  1. Lijkt mij ook echt tof om eens van die streetstyle foto's te maken bij fashionweek. Wel een heel gedrang lijkt me, haha. Toffe looks zie ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.