24 februari 2017

Instagram / Flared pants & Pulitzer (02/17)

Eén: Outfit foto's maken met Carmen. Volgende week online! Twee: Heerlijk geluncht bij BarFlorian in Arnhem. Een aanrader! Drie: In Amsterdam kocht ik deze jas bij Zara. Super blij mee. Vier: Deze heerlijke smoothie gemaakt van blauwe bes, framboos en kiwi. Vijf: Laatste outfitpost. Bekijk hem hier. Zes: Dagje thuis werken! 

Zeven: Heel veel foto's gemaakt in het Pulitzer in Amsterdam. Het was ook zo mooi daar! Acht: En dat is ook te zien om deze foto. Tafel van marmer en roze gordijntjes, yay! Negen: Met een deel van de Hunkemöller Ambassadors. Uit Nederland, België en Duitsland. 

Deze maand ben ik aan mijn minor Online Communicatie begonnen. Super leuk, want het is ook heel interessant voor mijn blog. We krijgen namelijk les in bloggen, Google Analytics, HTML, SEO en nog veel meer. Het is ook een minor met veel zelfstudie, dus ik werk veel thuis. Als ik alles goed plan, kan ik daarom ook veel voor mijn blog doen. Zo ging ik naar het event van Hunkemöller waar Anna Nooshin haar swimwear collectie lanceerde. Lees het artikel daarover hier. Ook heb ik deze week met Carmen afgesproken. We hebben heerlijk gegeten bij BarFlorian en outfitfoto's gemaakt. Het was echt vies weer, maar wel heel gezellig. Volg me op Instagram als je dat nog niet gedaan hebt. Mijn username is @loisblog

Wat heb jij deze maand gedaan?

6 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.