20 februari 2017

Outfit / Tulle skirt & overknees

Ongeveer twee weken terug sprak ik met Lieke en Lynn af in Amsterdam. Voordat we naar het Hunkemöller event gingen (waar Anna Nooshin haar nieuwe swimwear collectie lanceerde), dronken we koffie en maakte we outfit foto's in het Pulitzer hotel. Heel veel foto's. Het was voor ons drieën de eerste keer dat we daar waren en we konden maar niet stoppen met foto's maken. Elke keer kwamen we weer een toffe plek tegen. De dag droeg ik onder andere mijn overknees en tule rok. Kijk je mee?


Top, LOAVIES | Rok, LOAVIES | Overknees, TAMARIS | Oorbellen, LOTT | Horloge, ZINZI

Het licht in het Pulitzer was zo mooi. Zoals ik hierboven al schreef, maakte we op verschillende locaties foto's (zelfs bij de wc's!). De tulle rok en doorschijnende top van Loavies heb ik al eens vaker aan jullie laten zien, maar de overknees zijn nieuw! Ik heb ze al een tijdje. Ze zijn van het merk Tamaris en heb ik via Otto gekregen. Ze zijn echt super mooi, maar een klein nadeel is wel dat ze snel afzakken bij een panty. Maar ik denk dat dat bij de meeste overknees wel zo is. 

Doordat Lieke en ik allebei een paar kilometer moesten lopen op hoge hakken (oké, en omdat we heel druk waren met foto's maken) kwamen we bijna te laat op het event. Gelukkig had ik nog wel platte schoenen mee, dus na het event ben ik van schoenen geswitcht. Het lukt me toch nog niet om de hele dag op hakken te lopen. 

Wat vind jij van deze outfit? Heb je zelf ook overknees?

19 opmerkingen:

 1. Jaa mooi is het daar he! En je schoenen zijn ook heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik hoor de laatste tijd veel over het Pulitzer hotel, mag je daar gewoon foto's maken, of moet je toestemming vragen ofzoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben het gewoon gedaan en we kregen leuke reacties van het personeel en de gasten :)

   Verwijderen
 3. Heel erg leuke outfit! Ik ben gek op tule rokjes. <3 Ik heb er zelf ook twee!
  En super tof je overknee boots.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw I love your overknees! Ik ken het Pulitzer hotel niet, maar de locatie is wel erg tof. En een heel leuk rokje ook! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Als je in Amsterdam bent, kan ik dit zeker aanraden. Al loop je er maar even doorheen :)

   Verwijderen
 5. Ik vind je laarzen echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke look! Ook een toffe locatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n tof en mooi outfitje! Staat je ook echt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! En toffe look ook, staat je goed :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is voor mij alweer de tweede ronde overknees, ja zo oud ben ik .. haha! Ik vind ze dus geweldig! En heel leuk hoe je ze gecombineerd hebt. Liefs, Josine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.