17 februari 2017

Inspiration / Flared sleeves

Iets wat ik de laatste tijd echt super mooi vind, zijn uitlopende mouwen. Ook wel trumpet sleeves, bell sleeves of flared sleeves genoemd. Na de wijd uitlopende broeken, zijn nu de mouwen aan de beurt. Bij de een begint dat al bij de schouders, bij de ander bij de elleboog en bij weer een ander pas bij de pols. De mouwen zijn vaak ook extra lang (soms zelf over je hand) en dat vind ik best fijn. Aangezien ik vrij lange armen heb, zijn T-shirt of bloesjes vaak net iets te kort. En naast dat het dus erg comfortabel is, ziet het er ook nog eens super leuk uit. Kijk je mee naar het moodboard dat ik heb gemaakt?

Zoals je kunt zien, is dit item er in veel varianten: T-shirts, jurken, sweaters en bloesjes. Ook kan je de flared sleeves met heel veel dingen combineren. Skinny jeans en boyfriend jeans met of zonder gaten, maar ook een flared pants. Of wat dacht je van een rokje of een joggingsbroek? Laatst zag ik namelijk een hele leuke look van Stephanie Broek, waarin zij zo'n bell sleeve combineerde met een broek van Adidas. Echt super gaaf!

Op dit moment heb ik nog geen item met wijd uitlopende mouwen. Wel heb ik zo'n item besteld, dus deze zullen jullie snel voorbij zien komen! Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie met dit moodboard en alle andere outfits die ik tegenkom in magazines en op Instagram. 

Wat vind jij van deze trend? Heb jij zelf al trumpet sleeves?


3 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt een leuke trend ja! Alleen las ik op een blog dat het wel onhandig kan zijn. Ik kan me voorstellen dat je overal in blijft hangen met je mouwen dan :P

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.