13 februari 2017

Event / Anna Nooshin by Hunkemöller swimwear

Vorige week woensdag lanceerde Anna Nooshin haar nieuwe swimwear collectie voor Hunkemöller in het prachtige Veaudeville theater in Amsterdam. Gekleurde bloemen, heerlijke hapjes en zomerse bikini's: ik had even het gevoel alsof ik in een zomers paradijs rondliep. De locatie was prachtig, Anna is prachtig en haar collectie is ook prachtig! Ben je benieuwd hoe deze middag verliep? Kijk dan snel verder!


Een paar maanden geleden waren Hunkemöller en Anna Nooshin op Aruba om deze mooie collectie te shooten. Deze collectie bestaat uit fashionable bikini's en badpakken, maar ook een kimono, strandhoek en clutch. Allemaal met perfecte details, zoals pailletten, embroidery en speelse bandjes. Ook de verschillende modellen van de badpakken en bikini's spreken me aan. Zo zijn er hele kleine broekjes, maar ook highwaist broekjes. Of een mooi diep uitgesneden badpak. De collectie is sexy, vrouwelijk, maar ook erg comfortabel. Iets wat Anna erg belangrijk vindt.  


Ik vond werkelijk alles van de collectie leuk. Het is helemaal mijn stijl. Het vrouwelijke en soms een tikkie stoer, zoals de bikini die ik hierboven in mijn handen heb. De veters en het mesh aan de voorkant vind ik zo prachtig. Ik zag deze (en de badpak variant) al veel in de vlogs van Anna voorbij komen en ik denk dat dat mijn favorieten zijn. Ik vind het wel erg lastig om tussen de bikini en het badpak te kiezen, 

Na een tijdje mocht ik, samen met een aantal andere ambassadors, Anna interviewen! Ze vertelde ons onder andere dat ze erg trots is op de collectie en dat ze het investeren in tijd met familie en vrienden heel belangrijk vindt. 

Het was een hele leuke middag. Het was mijn eerste event als Hunkemöller Ambassador, dus het was heel gezellig om de andere (internationale) Ambassadors te ontmoeten. Een groot deel van de collectie is nu al verkrijgbaar op de site van Hunkemöller. Een ander deel komt 15 februari online en dan zal de collectie ook in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn.

Wat vind jij van de swimwear collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller?

19 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat super tof dat je erbij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je daar bij mocht zijn! Ik vindt ook echt dat er veel leuke dingen bij zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er allemaal goed uit. Leuk dat je daar bij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je erbij mocht zijn! Ik vind haar collectie echt supermooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh wat super tof! Haar collectie ziet er zo mooi uit, love it!

  Liefs Arielle
  http://arielledannique.com/clarins-skin-care-review-skylounge-amsterdam-event/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O deze lijn ziet er echt top uit. Ik zit nog steeds te twijfelen om een item te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw gaaf! Heel leuk!
  Ik vind de collectie ook erg mooi en fijn dat t ook comfi is!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel tof uit, mooie collectie inderdaad! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je erbij mocht zijn! Mooie foto's en een prachtige collectie!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.