10 februari 2017

Outfit / Sporty stripes

Vorige week maandag ging ik shoppen in Amsterdam! Bij de meeste winkels was er nog een hoop sale, I like! Ik vind het vaak wel lastig om in de sale leuke items te scoren, maar bij de Forever 21 is het me gelukt. Deze groene jas kocht ik voor 18,- euro! Volgens mij was hij eerst iets van 40,- euro, flinke korting dus! De jas is warm, maar het is wel meer een herfst/lente jas. Je zult hem aankomend seizoen daarom nog veel voorbij zien komen. Deze week was het weer ook best oké: de zon scheen en het was iets van tien graden. Ik combineerde de jas met een T-shirt dress en een panty met print. Kijk je mee?Jas, FOREVER 21 | T-shirt dress, OTTO/ADIDAS | Panty, HUNKEMÖLLER | Biker boots, SACHA

De outfit is redelijk stoer en sportief met een edgy touch. Dat komt voornamelijk door de jas en biker boots. De T-shirt dress en panty maken het weer sportief. Deze panty heeft van die sportieve strepen aan de zijkant, want ik een super leuk detail vind! Panty's met een printje zie je overigens steeds vaker. Bijvoorbeeld met stippen, strepen, hartjes, crochet en zelfs met een tekstje! 


De groene kleur van mijn jas is trouwens weer nieuw in mijn kledingkast. Eerst moest ik even wennen aan de kleur, maar ik vind het toch wel heel leuk staan. En daar ben ik blij mee, want ik vind de legerprint -de nieuwste trend- echt heel leuk. Ik ben opzoek naar een leuke trui hiervan. En dan wil ik hem combineren met een flared pants. Nu nog even alle items scoren! Wellicht vind ik nog iets in de sale...

Wat vind jij van mijn nieuwe jas? En van deze look?

15 opmerkingen:

 1. Super leuke edgy outfit! Je jas is echt heel tof, die kun je ook op veel verschillende manieren combineren. En je panty en bikerboots staan er heel goed bij! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super stoere outfit en je locatie past er helemaal bij! Super tof.
  Ik vind je jas echt heel gaaf, een leuk item!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke jas! Je hebt alles perfect gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi
  mooie outfit en het staat je heel goed.
  de panty lijkt me super fijn zitten.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt te leuk! Vooral die jas vindt ik echt te gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke jas! Tof kleurtje ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een top outfit mis alleen nog een zonnebril :) Ik koop hier mijn goedkope zonnebrillen misschien ook wel iets voor jou! http://www.sunglassery.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie outfit.
  onze zoon van 10 draagt ook zulke jurkjes en panty,s.
  mvg chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.