15 maart 2017

Favorites / Outfits van mijn favoriete modemeisjes #3

Het leukste aan fashion bloggers en influencers vind ik dat ze je heel goed kunnen inspireren. Het liefste doe ik dat op Instagram. Ohh I love Insta! Wat een uitvinding is dat, zeg. Nu je foto's kan opslaan is het nog fijner. Al die leuke looks van al mijn modemeisjes bij elkaar. Als ik even geen inspiratie heb, scrol ik daar gewoon even doorheen en hup, ik kan zo weer tien nieuwe combinaties bedenken. Vandaag deel ik weer vier outfits van mijn favoriete modemeisjes. Kijk je mee?

Jamie Li
Dit is misschien wel de stijlvolste moeder die ik ken. Ik volg haar nog niet heel lang, maar ik heb al een hoop van haar -en haar outfits- geleerd. Ook haar vlogs zijn heel interessant voor als ik geen inspiratie heb. Jamie's stijl is stoer, vrouwelijk, comfortabel en heel tof. Kijk ook even op haar Instagram!  

Stephanie Broek
Stephanie is modejournalist bij Glamour, iets wat mij ook echt tof lijkt om te doen. Ze is dus een soort van voorbeeld van me. Niet alleen qua baan, ook haar stijl is super leuk. Ik noem haar vaak op mijn blog, omdat ze me veel inspireert. Veel van mijn outfits zijn geïnspireerd op Stephanie. Volg haar hier

Lizzy van der Ligt
Deze meid is al eens voorbij gekomen in deze rubriek. Vorige week kocht ik nog de LINDA.meiden waar een heel leuk interview met haar in stond. En, met een toffe shoot. Ik vind haar echt heel leuk. Ik zou niet al haar outfits zo kopiëren, maar ze zijn wel erg inspirerend! Net als haar Instagram

Moderosa
Roos-Anne volg ik al een paar jaar op Instagram. Haar feed is, net als haar stijl, een grote reden. Het is allemaal vrij neutraal, maar ze voegt altijd net iets toe, zodat het super fashionable is. Zoals fishnet socks die boven haar glimmende, metallic hakken uitkomen. I love it!

Naast deze vier meiden, volg ik nog een hoop andere online influencers. Ik kan hele avonden op Instagram rondneuzen, heerlijk vind ik dat. Volg je mij al? Je kan me vinden onder de naam @loisblog!

Wie is jouw favoriete modemeisje?

Bron, bron en bron.

6 opmerkingen:

 1. Ja deze meiden zijn leuk en hebben een toffe stijl. Volg ze allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stephanie kende ik al via Glamour inderdaad, maar haar kledingstijl is net iets té speciaal. Wel heel tof dat ze letterlijk alles durft te dragen. De rest kende ik nog niet, maar Roos-Anne ben ik nu ook gaan volgen. Leuke stijl heeft ze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stephanies stijl is inderdaad heel gedurfd, maar dat vind ik heel cool. Het is niet zo dat ik haar stijl helemaal overneem en alles wat zij draagt ik ook zou doen. Maar ik haal wel veel inspiratie uit haar outfits!

   Verwijderen
  2. Jaa ik snap je helemaal, het is ook wel cool om te zien :) Inspirerend is het zeker!

   Verwijderen
 3. Love Stephanie!!


  http://www.fuckhighclass.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.