17 maart 2017

Outfit / Teddy coat & bell sleeves

Vorige week droeg ik voor het eerste een pet, haha! Natuurlijk heb ik vroeger wel eens petten opgehad, maar dit keer was het echt als fashion item bedoeld. Ik moet er nog steeds aan wennen. Ik weet niet zo goed of ik een petten hoofd heb, maar handig is het wel. Deze dag had ik een ontzettende bad hair day, dus een pet is de perfect oplossing. En zoals ik al zei, de pet is ook super fashionable! Maar, omdat hij al snel sportief overkomt, combineerde ik de pet met chique items. Kijk je mee?Top, ROMWE | Pet, RAD | Broek, MANGO | Schoenen, SACHA | Jas, STRAATSTIJL 

De pet, de blouse en de jas zijn nieuw. Allemaal ook van een andere webshop. Laat ik beginnen bij de blouse. Deze komt van Romwe. De mouwen zijn flared, het heeft een medium V-hals en er zit een vaste choker aan. Een hele chique blouse. Perfect voor een avondje uit, dinner date of een feestje. Daarover draag ik een korte teddy jas van Straatstijl. Een heerlijke jas die je even snel aantrekt. Vooral voor de lente is 'ie fijn, want ik gok dat hij net iets te koud is in de winter. 


Als laatste dus de pet die nieuw is. De pet is roze en er staat Avocado Slave op. Ik vind hem we grappig, want ik ben een avocado liefhebber! Ik combineer alle items met een zwarte broek van Mango en metallic schoenen van Sacha. Ik heb ze lang niet meer aangehad, maar die zilveren schoenen vind ik toch erg gaaf. 

Heb ik je nu enthousiast gemaakt en wil je zelf ook even shoppen? Met de code LOIS10 krijg je 10% korting op de items van Straatstijl en met de code loisblog20 krijg je 20% korting op de items van Rad

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij wel eens een pet?

Dit artikel is in samenwerking met Rad, Straatstijl en Romwe.
4 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! En je jasje is zo leuk!
  Ik draag nooit petjes maar als ik het zo bij jou zie vind ik het wel heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die schoenen zo gaaf! En de top is ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.