27 januari 2017

Inspiration / V-neck

Wat mij de laatste tijd opvalt is de V-hals. Bij steeds meer T-shirts, truien, blouses, jurkjes en jumpsuits is de hals groot uitgesneden in de vorm van een V. Dit komt ook grotendeels door de combinatie met een vaste choker. Maar ook zonder is veel te zien op catwalks, tijdschriften en Instagram. De diepe V-hals is allang niet meer alleen voor feestjes, maar wordt gewoon in het dagelijks leven gedragen. In dit artikel laat ik je mijn moodboard zien en vertel ik hoe ik dit zou combineren. Benieuwd? Lees dan verder.

Je moet het maar durven hoor, een diepe V-hals. Zelf heb ik wel iets met een V-hals, maar niet zo extreem. Ik vind het bij andere echt super mooi staan. Het is natuurlijk heel vrouwelijk, elegant en sexy. En wie had ooit gedacht dat een grote, oversized trui sexy kan zijn: met een V-hals zeker! Als je het nog vrouwelijker wilt, is een blouse een perfecte optie. Hier gaat dan ook mijn voorkeur naar uit, omdat ik sowieso al van de bloesjes ben. Mijn voorkeur heeft dan wel om een blouse met lange mouwen te nemen, zodat je niet te veel huid laat zien. Wat ik nu tof vind zijn die blouses met trompet mouwen, van die mouwen die wijd uitlopen!

Als je een diepe V-hals wel heel mooi vind, maar het niet aandurft, kan je er altijd nog een T-shirt of coltrui onder dragen. Of je kan voor een top gaan die doorschijnende stukken heeft verwerkt, zoals te zien in het moodboad. 

Ik ga zelf op zoek naar een mooie zwarte blouse met een gemiddelde V-hals en trompet mouwen. Leuk voor feestjes, maar met een spijkerbroek ook draagbaar naar school. Als iemand nog tips heeft, hoor ik dat graag! :)

Wat vind jij van deze trend? Hoe zou jij een V-hals combineren?

Bron: Pinterest

13 opmerkingen:

  1. Ik vind het een hele leuke trend, vooral met truien vind ik het erg tof!
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vindt het ook echt mooi alleen zou het zelf niet dragen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het heel mooi deze trend, zeker met een mooie kanten bh onder zo'n oversized trui <3 Maar zelf dragen durf ik het niet op die manier. Wel met een kanten hempje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat is misschien iets te heftig voor naar school/werk. Maar als je een keer een diner hebt, is het wel heel tof inderdaad!

      Verwijderen
  4. Ik vind het erg gaaf! Maar dan niet zo heel diep zeg maar. Die ene v-hals jurk met een shirt eronder is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het zo gaaf staan! Ben do op deze trend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love this v-neck moodboard! so cool<3

    http://www.twoarticals.com/home/instagram-tool-unum/

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.