01 februari 2017

New in / Rodial skincare


Bijna iedere puber kampt wel met puistjes en andere onzuiverheden. Bij mij was dit ook het geval, misschien iets meer dan gemiddeld. Toen ik een jaar of veertien was, ging ik zelf een paar maanden lang, iedere week naar de schoonheidsspecialist voor mijn huid. Mijn gezicht was het grootste probleem. Het zat niet helemaal onder, het was voornamelijk mijn T-zone. Via de dokter en later de dermatoloog heb ik vele zalfjes, gels, pilletjes en andere medicijnen gehad. Het hielp wel even, maar het kwam altijd terug. En ik gok dat dat nog niet voorbij zal zijn. 

Op dit moment gebruik ik niet veel voor mijn huid. Ik reinig mijn gezicht vaak alleen maar met water en af en toe met een cleanser. Daarnaast heb ik een vitamine C serum die ik dagelijks op mijn gezicht smeer. Toevallig was ik net opzoek naar nieuwe skincare producten toen Rodial mij benaderde. Of ik wat producten wilde testen. Na wat onderzoek gedaan te hebben, was ik toch wel erg benieuwd naar de werking van deze producten. 

Rodial is een luxe skincare merk en van oorsprong Brits. Het merk is opgericht door een beauty journalist uit Griekenland. Rodial is een van de eerste merken die zich richt op verschillende huidbehoeftes en gerichte, probleemoplossende producten. Daarnaast is het een vooruitstreven merk dat moderne technologieën combineert met natuurlijke producten. Ze hebben verschillende skincare lijnen en de producten die ik heb ontvangen zijn van de Dragon's Blood en Super Acids lijnen.


Het eerste product is een serum van de Dragon's Blood lijn. Het serum geneest en verbetert de weerstand van je huid. Ook maakt 'ie je huid egaal door lijntjes, rimpels en littekens te vervagen. Daarnaast beschermt het je huid. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product!


Deze scrub uit de Super Acids lijn zuivert, beschermt en herstelt je huid. Het vermindert vlekken en reinigt de poriën. Daarnaast verbetert de textuur van je huid en door de olie voelt het zacht aan. 


Als laatste ontving ik deze nacht creme van de Dragon's Blood lijn. De creme dringt door de huid en bereikt het collageen om schade te herstellen. Het corrigeert en egaliseert de huid en verhoogt de conditie. Daarnaast zorgt het weer voor genezing. De geur van deze lijn is trouwens heerlijk zoet!

Ik ga binnenkort beginnen met deze producten en ik ben super benieuwd. Na alle reviews en productinformatie gelezen te hebben, ben ik erg enthousiast geworden. Het belooft veel goeds, dus ik kan niet wachten om te beginnen. Op dit moment wil ik mijn huis even met rust laten door niks te gebruiken. Zo kan ik straks goede vergelijkingen trekken. Ik houd jullie op de hoogte!

Wat is de staat van jouw huid? En wat doe jij hier tegen? Ken jij het merk Rodial al?5 opmerkingen:

  1. Ik had vroeger wel acne, maar dit is helemaal verdwenen en je ziet er bijna niks meer van! Daar ben ik zo blij mee :) wel gebruik ik bijna altijd iets om mijn gezicht mee te reinigen, op het moment een groene klei spons, ook gekregen voor een samenwerking! Malou x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook last van vele onzuiverheden. Ik ben benieuwd naar deze resultaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik de oog crème van Rodial, en ik ben er zeer tevreden van.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.