03 februari 2017

Outfit / Blogging

Afgelopen dinsdag sprak ik af met Carmen in Arnhem. We dronken heerlijke cappuccino, hebben gezellig gekletst en natuurlijk outfitfoto's gemaakt. Die dag had ik drie nieuwe items aan. Ik ben helemaal dol op mijn nieuwe jas van Zara. Ik kocht hem -samen met de broek- in Amsterdam afgelopen maandag. De binnenkant is helemaal van (fake) fur en het is zooo zacht en heerlijk warm. Daarnaast is mijn nieuwe trui van Romwe ook heel leuk! Kijk je mee naar de hele look? 


Jack, ZARA | Trui, ROMWE | Broek, MANGO | Fishnet, HUNKEMÖLLER | Schoenen, INVITO | Tasje, COSTES 

Ik moest nodig een nieuwe zwarte broek en die kocht ik bij Mango. Het is een high waist jeans, die vind ik zo fijn! De onderkant van de broek is niet afgewerkt, waardoor je van die draadjes krijgt. Leuk! Omdat de broek wat cropped is, draag ik mijn fishnet sokken voor de leuke details. En een paar enkellaarsjes met hak eronder doen het altijd goed. 

De trui heeft eens een andere kleur dan normaal. Een leuke afwisseling voor in mijn kledingkast. Ook deze trui heeft aan de onderkant van die draadjes. Hij valt ook gewoon naar beneden en doordat 'ie oversized is, staat dat heel leuk. Een heerlijke, warme, comfortabele trui is het. En met de tekst 'Blogging' erop, past hij ook nog eens helemaal bij me :)

Wat vind jij van deze outfit? En van mijn nieuwe items?

Dit artikel is in samenwerking met Romwe.

19 opmerkingen:

 1. De kleur staat je echt goed! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die trui moet ik hebben! Hij is zo gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe trui, de kleur is echt heel pretty!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die trui is lekker stoer, love it! Je jasje ziet er ook zo tof uit, fake fur aan de binnenkant is echt geweldig! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die trui is zo leuk! En je jas van Zara is ook echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die trui is zo leuk! Ik vind de fishnet tights ook echt een leuke toevoeging aan deze outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, zeker als je broek zo cropped is, geeft zeker een leuk detail!

   Verwijderen
 7. Wat een leuke trui! Ook mooi dat 'ie iets cropped is. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja een keer wat anders. Meestal zijn mijn truien kleurloos en lang haha :)

   Verwijderen
 8. Ze zijn leuk geworden en ik vond het gezellig! :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.