25 januari 2017

New in / Steve Madden sneakers

Met schoenen kan je mij altijd blij maken. Wie niet? Schoenen doen zo veel voor je outfit. Je kan er echt een andere stijl mee creëren en dat vind ik echt super tof. Door een ongelukje zijn mijn favoriete witte sneakers een paar weken geleden verbrand (te lang tegen een te hete verwarming gestaan, oops..). Echt balen, want witte sneakers hoort iedereen te hebben. Een basic in je kast. Voor een samenwerking met Sacha mocht ik nieuwe schoenen uitkiezen en toen ik deze sneakers van Steve Madden zag, was ik meteen verkocht. Kijk je met me me?

De witte sneakers hebben hele gave zilveren sterren, maar ook zilveren veters. De sterrenprint is al een tijdje een grote trend, dus dat maakt de schoen enorm fashionable.  In deze outfit combineerde ik de sneakers met een blauwe jeans, fishnet socks en een zwarte blouse. Wat mij ook leuk lijkt is om deze sneakers te combineren met een flared pantalon.

Ook sneakers met een hoog plateau vind ik gaaf. Deze schoen heeft een plateau hoogte van 3,5 cm. Dus als je een paar centimeters erbij wilt smokkelen zonder op hakken te moeten lopen, is dit ideaal. Persoonlijk vind ik het fijn om sneakers altijd een maatje groter te pakken. Normaal gesproken heb ik maat 40 en deze sneakers heb ik in maat 41 besteld. Ze zitten hartstikke goed! De schoen is er ook in een zwarte variant met gouden sterren. Je kunt de sneakers hier vinden op de site van Sacha. 

Wat vind jij van deze sneakers? 

Dit artikel is in samenwerking met Sacha. 


16 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een fantastische schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ze zijn echte eyecatchers, leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag je sneakers al in je outfitartikel, ze zijn echt superleuk! Ik vind schoenen met zo'n dikkere zool ook heel gaaf inderdaad. En hoe krijg je het voor elkaar om je andere sneakers te laten verbranden, haha! Wel fijn dat je nu weer nieuwe witte hebt dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nou dat was lief bedoeld van mijn vader. Ze waren eerst roze geworden door een feest, toen heeft mijn moeder ze in de wasmachine gedaan en toen wilde mijn vader ze drogen, maar de verwarming werd op een gegeven moment zo heet, dat ze helemaal zwart werden...

   Verwijderen
 4. Sterretjes <3 Ze zijn echt heel leuk! Net iets leuker dan normale witte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die sterretjes maakt het allemaal net iets specialer! Ook de zilveren veters.

   Verwijderen
 5. Jaa, deze sneakers zijn echt tof! Superleuke keuze! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh wauwie echt super tof!

  Liefs ArielleDannique!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.