23 januari 2017

Outfit / Sneakers met sterren

Afgelopen weekend was het super zonnig! Vrijdag op zaterdag was ik met vriendinnen een nachtje weg in Bergen op Zoom en daar hebben we de hele dag in de zon op het terras gezeten. Zo lekker om dat in januari te zeggen! Bij mij ligt er nog steeds een dikke laag sneeuw, maar dat levert wel de mooiste plaatjes op. Verder ontving ik afgelopen weekend mijn nieuwe sneakers van Sacha. Sinds kort verkopen zij ook schoenen van het merk Steve Madden. Daar ben ik enorm fan van, dus dat is super leuk! Deze witte sneakers met sterrenprint vind ik te gek. Kijk je mee naar mijn outfit?Blouse, ZARA | Jeans, MANGO | Sneakers, SACHA | Horloge, ZINZI | Hoed, H&M | Jas, BENETTON | Fishnet sokken, HUNKEMÖLLER 

Deze blouse van Zara is echt een topper. Ik kocht hem ongeveer 1,5 maand geleden en ik heb er zo blij mee. De stof, de stipjes, de mouwen, de ruches, het is allemaal zo mooi! Het is echt een blouse die je altijd aan kan. Hij is feestelijk, maar ook casual met een blauwe jeans. In deze outfit liet ik je zien hoe ik de blouse met een rokje en hakken combineer. Een totaal andere look!

Zoals ik al vertelde, zijn de schoenen van het merk Steve Madden. Bij Sacha verkopen ze een aantal schoenen van dit merk, zoals voornamelijk pumps, maar ook enkellaarsjes en sneakers dus. Mijn schoenmaat ligt tussen de 40 en 41 in. Laarsjes heb ik daarom in maat 40 en sneaker in maat 41, zo ook deze. Ze zitten als gegoten! De sterrenprint, maar ook de combinatie met de fishnet sokken is super fashionable! 

Wat vind jij van deze sterrenprint sneaker? En de hele outfit?

31 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke look! Die schoenen zijn heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit en je sneakers zijn superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super toffe sneakers hoor! En heel erg leuk gecombineerd met die fishnet sokken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik ben echt verliefd op de blouse, helemaal mijn stijl! Je hebt hem ook erg leuk weten te combineren, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie outfit! Die blouse is echt heel mooi en stijlvol en je schoenen zijn ook gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke outfit :)! Vind de fishnet socks echt een leuk detail en je sneakers zijn heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk zijn ze! Ook de top vind ik tof hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zooo onwijs gaaf dat je die fishnet sokjes zo gecombineerd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah super leuk om te horen! Het is inderdaad een goede investering geweest. Je kan ze bij elke outfit aantrekken!

   Verwijderen
 9. Die blouse vindt ik ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige sneakers! En je hebt ze ook nog eens super gecombineerd met je fishnet kousen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke sneakers! Leuke outfit foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je outfit tof! En fijn he, lekker even op het terras zitten. In deze maanden waardeer je het extra :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een toffe outfit ! Hele leuke schoenen !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een onwijs leuke sneakers en de top is ook geweldig! <3

  http://www.twoarticals.com/home/interview-selina-martin-image-consultant/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke outfit! Leuk die sokjes in combinatie met de schoenen :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.