16 november 2016

Inspiration / Velvet


Vandaag heb ik weer een nieuwe inspiratie post met in de hoofdrol: velvet, oftewel fluweel. Dit materiaal is er eigenlijk elk jaar wel, maar dit seizoen is het hotter dan hot. Kledingrekken hangen er mee vol, bloggers showen hun items op straat en ook op de catwalks is het niet weg te denken. Velvet is een heel fijn materiaal: lekker zacht, heerlijk warm en super fashionable. Maar, het is ook best een lastige stof om te combineren, tenminste dat heb ik. Ben je ook op zoek naar wat inspiratie? Kijk dan vooral even mee!


Op dit moment heb ik geen kledingstukken van fluweel. Wel heb ik een aantal velvet accessoires, zoals een haarband, choker en tasje in mijn bezit. Wat ik wel heel mooi vind is een velvet top met daaronder een T-shirt. Ik zie bijvoorbeeld een roze fluweel hemdje voor me met daaronder een gestreept shirt met lange mouwen. 

Ook een flared jeans in het fluweel lijkt me tof. Je hebt dan meteen twee trends in één. Door het te combineren met een kanten top wordt het lekker feestelijk voor bijvoorbeeld Kerst en Oudejaarsavond. Laatst zag ik ook ergens sneakers in deze stof. Ze hadden een hoge zool en dat maakte het extra cool. Tijd om te gaan shoppen dus!

Wat vind jij van de stof fluweel? Heb jij hier een item van?

Bron: Pinterst

6 opmerkingen:

  1. Sommige items vind ik heel erg gaaf! Ben alleen nog niks tegen het lijf gelopen helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, ik ook niet helaas. Ga dit weekend naar Amsterdam, misschien dat ik nog wel iets kan scoren!

      Verwijderen
  2. Stiekem vind ik het wel erg mooi, maar vind t lastig combineren :(. Misschien me toch maar eens wagen aan een shirtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.