18 november 2016

Shop the look / Band shirt & cute bra


Voor dit artikel heb ik weer een totale look samengesteld bij verschillende webshops. Naast de outfitpost artikelen, is dit ook een favoriet terugkomend artikel op mijn blog. Dit komt vooral omdat ik het erg leuk vind om items met elkaar te combineren. Wat is leuk met wat? Voor deze look heb ik weer items in verschillende soorten stijlen met elkaar gemixt. Een stoer bandshirt met een schattige triangel BH en een edge bontjas. Gecombineerd met een zwarte jeans (met ritsen) en witte sneakers. Lees verder voor de klikbaren linkjes naar de items. 

Halflange bontjas - Wallis (via Zalando)
Bandshirt - Zara
Skinny jeans - Costes
Triangel BH - Simone Pérèle (via Zalando)
Stan Smith sneaker - Adidas (via Omoda)

Wat is deze sneaker gaaf he! Al een lange tijd staan witte sneakers met klittenband op mijn wishlist. Deze zijn extra tof door het croco printje, echt heel erg leuk! Het band T-shirt van Rolling Stones is van Zara, ook echt super cool! En ja, ook al zie je niet zoveel van de BH als je deze look aanhebt, je straalt toch wel iets uit en dat is ook erg belangrijk. 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn ´Shop the look´ artikelen vinden. Zelf vind ik het heel leuk om te maken, dus dan hoop ik ook dat jullie het leuk vinden om te lezen. Laat het me weten in de reacties! 

Wat vind jij van deze look?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.