14 november 2016

Outfit / Dream bomber


Afgelopen vrijdag ging ik naar Amsterdam voor het feestje van Colmar. Dit werd gehouden in The Loft van de A'dam Toren. Echt een prachtige locatie met super mooi uitzicht. Daarvoor heb ik met Janne afgesproken om foto's te maken. Het was heel gezellig, maar wel erg koud! Ik combineerde mijn nieuwe bomber van Come Get Fashion met een simple jeans en witte blouse. Kijk je mee naar de hele look?
Bomber, COME GET FASHION | Blouse, - | Jeans, VERO MODA | Sneakers, ADIDAS | Horloge, MY JEWELLERY De bomber is een nieuwe favoriet! Het is een echte eye catcher en met alles te combineren. Ik vind een mix van chic en sportief heel erg leuk, dus ik combineerde dit sportieve jack met een nette blouse. Sneakers eronder vind ik ook heel erg leuk. Het jasje is ook leuk te combineren boven een plissé rok! 

Het event was heel erg leuk en gezellig. Ik heb veel bloggers ontmoet die ik eigenlijk alleen via Instagram en hun blogs ken. Zo leuk om iedereen eens in het echt te zien!

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij een bomberjack combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Come Get Fashion.
Foto's zijn gemaakt door Janne


11 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.