11 november 2016

Favorites / De sterren print trend

Vijf jaar geleden was deze trend super hot en nu komt het weer helemaal terug: ik heb het natuurlijk over de sterren print. In 2011 lieten de modellen van Dolce & Gabbana en Miu Miu op de catwalk de sterren schitteren en dat gaan we nu weer over doen. Deze winter gaat de sterren print trend sky high, want we zien de sterren (en of een toe een maantje) in enorme hoeveelheden aan ons voorbij trekken. Op de straat, in de winkels, het printje is weer helemaal terug. Vandaag laat ik mijn favoriete sterren print items zien. Kijk je mee?

Jurk - Mode Musthaves
Body - Coolcat
Broek - Mode Musthaves
Schoen - Guess (via Winkelstraat.nl)
Toilettas - Fabienne Chapot

Wauw, die jurk! Ik ben verliefd. Het is officieel een zomerjurkje (hij is nu in de sale voor maar €17,-), maar combineer hem met een leren jack en een dikke maillot om hem deze winter ook te kunnen dragen. Ik zit ook al weer in het festivalseizoen van aankomende zomer, want met een leren jack, biker boots en een leuk hoedje ben je helemaal festival proof. De broek heb je misschien ook al veel voorbij zien komen, want ik heb er al veel bloggers mee gespot. De instappers van Quess maken natuurlijk ook een statement met de glitter sterren.  

De body doet me denken aan kerst. Mooi voor het kerstdiner met een kanten top eronder en een leren rok. Zoals je ziet kan je alle kanten op met de sterren print. De print is alleen nog niet te vinden in mijn kledingkast, maar de bovenstaande items zou ik er zo na toe willen kopiëren.

Beschik jij al over een sterren printje? Wat vind jij van deze trend?

22 opmerkingen:

 1. Ja ik vind de sterrenprint heel erg leuk!
  Het jurkje van modemusthaves is erg tof <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkjes met sterretjes heb ik al een tijdje op het oog!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die schoenen ook wel heel tof hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke items.
  de body vind ik het leukste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Luvvvv de sterrenprint!
  Ps: je layout is echt super tof gedaan en het stukje: "shop the look" is echt een leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, wat grappig, ik heb helemaal nog niet doorgehad dat deze trend terug is! Moet er wel weer even aan wennen denk ik. Heb niet heel veel met sterretjes, haha! Maar ik denk naarmate ik het weer meer zie, ik wel inspiratie krijg en ik zelf ook zin krijg het weer te dragen. Leuk, leuk! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik in het begin ook, maar dat heb ik eigenlijk met alles meestal. Het kan misschien een beetje kinderlijk overkomen, maar als je het op de juiste manier combineert kan het super leuk staan!

   Verwijderen
 7. Liefde voor sterretjes! Dat jurkje vind ik ook zo leuk. Alleen ben ik nu echt blut. ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt heel leuk!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke trend! Ik vind het jurkje wel supergaaf. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die trend is heel erg vet vind ik! Die body vind ik erg leuk voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat jurkje is inderdaad geweldig, zeker hoe jij het voorstelt. Ik heb echt het gevoel dat deze trend ineens uit de lucht komt vallen, maar ik vind het heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.